KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,759
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Açılmazsa kalıcı olarak banlanıyor yeni hesap açman gerekiyoraçılmassa tekrar deneye biliyor muyum?
Açılmazsa kalıcı olarak banlanıyor yeni hesap açman gerekiyoraçılmassa tekrar deneye biliyor muyum?
tmm senin dedğin gibi sipariş verdiğmde gelen maili göndeririyimAçılmazsa kalıcı olarak banlanıyor yeni hesap açman gerekiyor
onu gönder kartın son 4 hanesini gönder yetertmm senin dedğin gibi sipariş verdiğmde gelen maili göndeririyim
haydaaaa kartın son 4 hanesini göndermedimonu gönder kartın son 4 hanesini gönder yeter
haydaaaa kartın son 4 hanesini göndermedim![]()
salla ya olmadı yeni hesap açar onda denerim artıkorda yazmıyormuydu
Ödeme kısmına geldiğim zaman import fees deposit çıkıyor değil mi yanlış anlamamışımdır inşAllah. Yani hepsinin total ödemesi göstericek bana .Hayır ürün ücreti + kargo ücreti o
Satın almaya çalış ayrıca import fees deposit yazar o gümrük vergisi
Heyecanlandın galiba sen hocamhaydaaaa kartın son 4 hanesini göndermedim![]()
Evet ama satıcı ve gönderici amazon olmayanlarda ek vergi çıkabiliyor.Vergiyi alışverişte ödemen için illa amazon satıcı olması gerekmiyor. Bazı mağazalarda buna dahil. Hatta çoğu.
Bilmiyorum hocam 9 defa kapatıldı hesabım.Neden kapansın ki? Ship to Turkey diyor. Turkiyeye gönderilme imkanı var ki öyle yazmışlar
Ödeme kısmına geldiğim zaman import fees deposit çıkıyor değil mi yanlış anlamamışımdır inşAllah. Yani hepsinin total ödemesi göstericek bana .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Heyecanlandın galiba sen hocam![]()
3060 var 1 tane stokta değil ama siparişinizi verin ödemeniz kargoya verildiği zaman alınacak diyor ne yapsam sence hocamorda yazmıyormuydu
Evet ödeme kısmına geldiğinde cıkıyor o ücretÖdeme kısmına geldiğim zaman import fees deposit çıkıyor değil mi yanlış anlamamışımdır inşAllah. Yani hepsinin total ödemesi göstericek bana .
Heyecanlandın galiba sen hocam![]()
Tamamdır teşekkürler hocamevet vergiyide ödüyorsun ne ödersen o başka vergi yok
Tamamdır dostum teşekkürler bende almayı planlıyorum da stokta değil 3060 sipariş versem stoğu yenilense fiyatı yükselse iptal olur mu benim siparişimEvet ödeme kısmına geldiğinde cıkıyor o ücret
Satıcı amazonsa babana güvenme oraya güven ama stoğa belki 2 ay sonra girecek bilemezsin. Yerinde olsam stok kovalar girdiğinde alırım.Tamamdır teşekkürler hocamAmazon.JP güvenilirdir umarım çünkü amazonun sayfası sonuç da ama kargodan korkuyorum ben bide salata yollarlar diye
Tamamdır dostum teşekkürler bende almayı planlıyorum da stokta değil 3060 sipariş versem stoğu yenilense fiyatı yükselse iptal olur mu benim siparişim