Amazon JP Den Gigabyte RTX 3060 Aldım !!!

Hayır ürün ücreti + kargo ücreti o
Satın almaya çalış ayrıca import fees deposit yazar o gümrük vergisi
Ödeme kısmına geldiğim zaman import fees deposit çıkıyor değil mi yanlış anlamamışımdır inşAllah. Yani hepsinin total ödemesi göstericek bana .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haydaaaa kartın son 4 hanesini göndermedim🤦‍♂️
Heyecanlandın galiba sen hocam :D

Ödeme kısmına geldiğim zaman import fees deposit çıkıyor değil mi yanlış anlamamışımdır inşAllah. Yani hepsinin total ödemesi göstericek bana .

evet vergiyide ödüyorsun ne ödersen o başka vergi yok

Evet ödeme kısmına geldiğinde cıkıyor o ücret

evet vergiyide ödüyorsun ne ödersen o başka vergi yok
Tamamdır teşekkürler hocam :) Amazon.JP güvenilirdir umarım çünkü amazonun sayfası sonuç da ama kargodan korkuyorum ben bide salata yollarlar diye :D

Evet ödeme kısmına geldiğinde cıkıyor o ücret
Tamamdır dostum teşekkürler bende almayı planlıyorum da stokta değil 3060 sipariş versem stoğu yenilense fiyatı yükselse iptal olur mu benim siparişim

Tamamdır teşekkürler hocam :) Amazon.JP güvenilirdir umarım çünkü amazonun sayfası sonuç da ama kargodan korkuyorum ben bide salata yollarlar diye :D

Tamamdır dostum teşekkürler bende almayı planlıyorum da stokta değil 3060 sipariş versem stoğu yenilense fiyatı yükselse iptal olur mu benim siparişim
Satıcı amazonsa babana güvenme oraya güven ama stoğa belki 2 ay sonra girecek bilemezsin. Yerinde olsam stok kovalar girdiğinde alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri