Dışarıdaki sesi kulaklığıma verip benim duymamı sağlayacak uygulama

Reaksiyon skoru
27
Kulakiçi kulaklık kullanıyorum gürültü engelleme özelşiği var ama taktığım zaman dılarıdan ses duyamıyorum.
Dışarıdaki sesi aynı anda benim kulaklığıma aktaracak uygulama var mı?
Kulaklığımda düşük gecikme özelliği var o konudan problemim yok
Kulaklığım bluetooth kulaklık

O neymiş la

öyle bir teknoloji şuanda yok

Kulakiçi kulaklık kullanıyorum gürültü engelleme özelşiği var ama taktığım zaman dılarıdan ses duyamıyorum.
Dışarıdaki sesi aynı anda benim kulaklığıma aktaracak uygulama var mı?
Kulaklığımda düşük gecikme özelliği var o konudan problemim yok
Kulaklığım bluetooth kulaklık
belki noise cancelling özelliğini kapatma vardır , kulaklığın uygulamasını eğer varsa indir oradan bir kontrol et

İlle de ben anlayamadım kafam almadı derseniz şöyle anlatayım.
Bir sanatçı konser verdiğinde mikrofona gelen ses hemen hoparlörden dışarı veriliyo ya.
Aynı şekil telefonumun mikrofonuna gelen ses kulaklığımın hoparlöründen bana gelsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu mu kastediyosun?
Evet evet. Ama kulaklığım Xiaomi Airdots S

İlle de ben anlayamadım kafam almadı derseniz şöyle anlatayım.
Bir sanatçı konser verdiğinde mikrofona gelen ses hemen hoparlörden dışarı veriliyo ya.
Aynı şekil telefonumun mikrofonuna gelen ses kulaklığımın hoparlöründen bana gelsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet evet. Ama kulaklığım Xiaomi Airdots S
bilgisayar için
denetim masası-donanım ve ses-ses-kayıt-(ordan mikrofonunu seç ve sağ tıkla)-özellikler-dinle ve ordan bu seçeneği aktif hale getir
1614936241394.png

sonra uygulaya basıp kapa

bilgisayar için
denetim masası-donanım ve ses-ses-kayıt-(ordan mikrofonunu seç ve sağ tıkla)-özellikler-dinle ve ordan bu seçeneği aktif hale getir
Alıntıyı görüntüle
sonra uygulaya basıp kapa
Telefon için sormuştum ama ara ara bilgisayarda da kullanıyorum kulaklığımı. Telefon için de çözümün varsa yazabilir misin?

O her kulaklıkta yok çok premium bir kulaklık kullanman lazım pahalı bir teknoloji benim corsair virtuoso wireless te var o konuşurken kendi sesimi de duyabiliyorum böylece tonunu ayarlıyorum bağırmadan o olay kulaklıkta değil markanın yazılımında olur. Harici programla yapamazsın

O her kulaklıkta yok çok premium bir kulaklık kullanman lazım pahalı bir teknoloji benim corsair virtuoso wireless te var o konuşurken kendi sesimi de duyabiliyorum böylece tonunu ayarlıyorum bağırmadan o olay kulaklıkta değil markanın yazılımında olur. Harici programla yapamazsın
tamam teşekkür ederim.

Telefon için sormuştum ama ara ara bilgisayarda da kullanıyorum kulaklığımı. Telefon için de çözümün varsa yazabilir misin?
Şu uygulamayı dener misiniz?
Ekteki fotoğraftan işaretlediğimi ya da bi üstekini deneyin

Ekler

• Screenshot_20210305_123115.jpg
    Screenshot_20210305_123115.jpg
    173.3 KB · Hit: 52
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264