gvggg1
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,682
pekiama o 2K oynuyor
pekiama o 2K oynuyor
hangisine bakıyorsun link atar mısındeliricem ya sürekli kart gelmiş mi diye bakıyorum ama hiç gelişme ykk
Genel olarak 3080,3090,6900 XT bakıyorum arama yerine yazıp hangisi varsa artıkhangisine bakıyorsun link atar mısın
bütün gümrük işlemlerini yapan ve türkiye'ye getiren dhl isimli firma, türkiye'den bana ulaştıran da dhl'nin anlaşmalı olduğu yurtiçi kargo.Hocam bide hangi kargo getirdi ?
dhl yi çok seviyorum ya hızlı hava taşımacılığı yapan , dünyanın en iyi firması.bütün gümrük işlemlerini yapan ve türkiye'ye getiren dhl isimli firma, türkiye'den bana ulaştıran da dhl'nin anlaşmalı olduğu yurtiçi kargo.
RX 570 4GB ekran kartım var acaba kaçtan satarım ekran kartımı satıp 3060 almayı planlıyorum.bütün gümrük işlemlerini yapan ve türkiye'ye getiren dhl isimli firma, türkiye'den bana ulaştıran da dhl'nin anlaşmalı olduğu yurtiçi kargo.
4 GB Maalesef çok para etmez 8 olsa 4500 - 5000 e satardınRX 570 4GB ekran kartım var acaba kaçtan satarım ekran kartımı satıp 3060 almayı planlıyorum.
Valla keşke 8GB olsa direk satmadan 3060 ı alırdım çünkü her türlü 4500-5000 e okuturum derdim miningciler direk RX kartlarını aldığı için performans gösterdiği için bide.4 GB Maalesef çok para etmez 8 olsa 4500 - 5000 e satardın
şş bişi dicem açıldı lan hesap mutluyum şuan sadece beklemem gereken ekrankartı stoğuorda yazmıyormuydu
Siparişini verdin mi hangi 3060 ı sipariş ettin ?şş bişi dicem açıldı lan hesap mutluyum şuan sadece beklemem gereken ekrankartı stoğu
iyi , inşallah yakın zamanda gelir stoğaşş bişi dicem açıldı lan hesap mutluyum şuan sadece beklemem gereken ekrankartı stoğu
bu ama daha stokta değil stokta olunca direk kargoliyacaklarSiparişini verdin mi hangi 3060 ı sipariş ettin ?