pcsavaşçısı
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,186
Evet onuda yapabilirsin ama ayda 1 yapman gerekir garanti 3LÜ KUVVETps4 bios ayarlarından veri tabanı yenilemek hızlandırıyor diyorlar hocam
Evet onuda yapabilirsin ama ayda 1 yapman gerekir garanti 3LÜ KUVVETps4 bios ayarlarından veri tabanı yenilemek hızlandırıyor diyorlar hocam
Ben olsam pro dışında ps4 almazdım.Bir sorum var bende ps4 alicamda slim 2 yil garantisi bitene kadar termal macun fln sıkınti çikarirmi garantiden sonra yaparim artik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Slimmi promu acaba bende slim düsünüyorumda fps sorunu çekermiyim
Pro üretilmiyo olanida 5k maalesefBen olsam pro dışında ps4 almazdım.
Maalesef ülkemizde pahalı ama ps4 artık biraz eskidi biraz daha vakit geçtikten sonra yeni çıkacak olan oyunlara desteği olmaz bence.Pro üretilmiyo olanida 5k maalesef
Benim biraz ukte kaldi bide yeni oyunlara 500 tl verebilicek bütcem yokMaalesef ülkemizde pahalı ama ps4 artık biraz eskidi biraz daha vakit geçtikten sonra yeni çıkacak olan oyunlara desteği olmaz bence.
Hocam ozaman bilgisayar alın hem daha işlevsel, ps ile yapabileceğiniz şeyler kısıtlı.Benim biraz ukte kaldi bide yeni oyunlara 500 TL verebilicek bütcem yok
Bilgisayarda alicam ps4 de ekran karti beklerimHocam ozaman bilgisayar alın hem daha işlevsel, ps ile yapabileceğiniz şeyler kısıtlı.
Hocam psde hangi oyunları oynamak istiyorsunuz?Bilgisayarda alicam ps4 de ekran karti beklerim
Pc olmasa xbox series x çok mantikli tr şartlarinda 4k konsol 2 yil 400 tl mis 400 oyun var glbHocam ozaman bilgisayar alın hem daha işlevsel, ps ile yapabileceğiniz şeyler kısıtlı.
ÖzelleriniHocam psde hangi oyunları oynamak istiyorsunuz?
Düşük bütçede xbox mantıklı game pass ile birçok oyun oynanabiliyor.Pc olmasa xbox series x çok mantikli tr şartlarinda 4k konsol 2 yil 400 TL mis 400 oyun var glb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Özellerini