BU KONU KORSANLA ALAKALI DEĞİL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Aman kardeşim tamam başlıcam korsanınıza ya. Siyasete döndü resmen. Salın artık korsancıları. Bırakın adam korsan kullansın. Korsan kullanıncaki riskleri bu adam zaten biliyor. Maddi manevi olarak. Yeter da açmayın artık konu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Korsanın bütçesi olmaz arkadaşlar.

Aman kardeşim tamam başlıcam korsanınıza ya. Siyasete döndü resmen. Salın artık korsancıları. Bırakın adam korsan kullansın. Korsan kullanıncaki riskleri bu adam zaten biliyor. Maddi manevi olarak. Yeter da açmayın artık konu.
al işte bak bir sazan daha canım kardeşim konuyu okurmusun KONU KORSANLA ALAKALI DEĞİL ALOOO KÜFÜRMÜ ETTİRCENİZ YA SİZ KONUYU OKUYUN ÖNCE KONU ÇÖZÜM ÜRETMEKTEN YOKSUN ÜYELERİ ANLATIYOR KORSANI DEĞİL

kankam rica etsem konuyu okurmusunuz artık valla rage atacam ALOOO KONU KORSANLA ALAKALI DEĞİL :/

@strive_for_greatness kankam niye kızgın?
Tamamen korsanla alâkalı değil ama bi şekilde konu hep "korsan oyun hırsızlık mı?" ya bağlanıyor.

10K'ya sistem toplayıp da bir oyuna 100 TL veremeyen adam bir zahmet oynamasın. Diyeceksiniz 100 TL'ye oyun mu var. Evet var. Katılmıyorum kabul etmiyorum. Satın alacaksın!

Tamamen korsanla alâkalı değil ama bi şekilde konu hep "korsan oyun hırsızlık mı?" ya bağlanıyor.
kanka ne alakası var ya konunun tek alakası çözüm üretmekten yoksun insanlar madem bir çözümün yok yazma konu

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
al işte bak bir sazan daha canım kardeşim konuyu okurmusun KONU KORSANLA ALAKALI DEĞİL ALOOO KÜFÜRMÜ ETTİRCENİZ YA SİZ KONUYU OKUYUN ÖNCE KONU ÇÖZÜM ÜRETMEKTEN YOKSUN ÜYELERİ ANLATIYOR KORSANI DEĞİL
?. Caps Lock kapat demeyeceğim. Sitemim zaten korsana veya savunanına veya herhangi hiçbir şeyine değil. "Korsan bilmem ne bilmem ne" diye artık şu forumda konu açmayın. Gereği yok.

10K'ya sistem toplayıp da bir oyuna 100 TL veremeyen adam bir zahmet oynamasın. Diyeceksiniz 100 TL'ye oyun mu var. Evet var. Katılmıyorum kabul etmiyorum. Satın alacaksın!
ya bka canım kardeşim konuyu doğru okuyun vallahi sinirlendiriyorsunuz insanı

?. Caps Lock kapat demeyeceğim. Sitemim zaten korsana veya savunanına veya herhangi hiçbir şeyine değil. "Korsan bilmem ne bilmem ne" diye artık şu forumda konu açmayın. Gereği yok.
canım kardeşim bak sinirimi bozuyorsun artık konunun korsanla alakası yokken sen bana korsanı anlatıyorsun konuda nerde korsan savunulmuş veya nerde korsan kullanın denilmiş korsanla alakalı 2 tane kelime var onalrda örnek konuyu okurmusunuz

ya bka canım kardeşim konuyu doğru okuyun vallahi sinirlendiriyorsunuz insanı
Yok kardeşim lafım sana değil. Sözüm meclisten dışarı. Benim lafım 10kya sistem alıp oyunları korsan oynayanlara. Parası olmayan zaten torrent indirsin oynasın. Parası olduğunda da satın alır.

Korsanın bütçesi olmaz diyorum. Açtığın konunun başlığı "Paran yoksa oynama Saçmalığı". Sazan ben miyim sen misin şimdi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,906
Üyeler
192,826
Son üye
Tuco
Geri