Pc için gamepad önerir misiniz?

Excator23cm

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,689
Gamepad'e ihtiyacım var Bim'e 12 Martta ps4 kolu geliyor pc için uyumlu mudur? 160tl'ye alınır mı?
Bunun haricinden öenrir misiniz?

Ps4 kollarının her oyunda çalışmadığını biliyorsunuz değil mi hocam?

Ps4 kollarının her oyunda çalışmadığını biliyorsunuz değil mi hocam?
Evet o yüzden xbox daha mantıklı geldi max 150tl bütçe için önereceğiniz başka bir şey var mı?

Evet o yüzden xbox daha mantıklı geldi max 150tl bütçe için önereceğiniz başka bir şey var mı?
Trendyol hepsiburadada falan çakma kablolu xbox 360 kolları var o bütçede 2. Elde kablosuz orjinal xbox 360 gamepadi bulursun bütçene göre ama 2. Elden gamepad almayı herkes istemez

logitech f710 kullandım kablosuz olanı. Kesilme vs oluyordu sattım f310 aldım kral gibi gamepad. Tutuşu falanda rahat tuş kaliteside baya tatminkar. Öneririm.

logitech f710 kullandım kablosuz olanı. Kesilme vs oluyordu sattım f310 aldım kral gibi gamepad. Tutuşu falanda rahat tuş kaliteside baya tatminkar. Öneririm.
çok kullanmayacağım için normal bir şey almaya karar verdim hocam bunu alacağım.

Gamepad'e ihtiyacım var Bim'e 12 Martta ps4 kolu geliyor pc için uyumlu mudur? 160tl'ye alınır mı?
Bunun haricinden öenrir misiniz?
Aynı fiyata trendyol da da var ben trendyoldan şansımı deneyeceğim eğer olursa bir karşılaştırma yapsak güzel de olur.

Aynı fiyata trendyol da da var ben trendyoldan şansımı deneyeceğim eğer olursa bir karşılaştırma yapsak güzel de olur.
Onu almaktan vazgeçtim hocam bu daha mantıklı geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri