- Reaksiyon skoru
- 5,689
Gamepad'e ihtiyacım var Bim'e 12 Martta ps4 kolu geliyor pc için uyumlu mudur? 160tl'ye alınır mı?
Bunun haricinden öenrir misiniz?
Evet o yüzden xbox daha mantıklı geldi max 150tl bütçe için önereceğiniz başka bir şey var mı?Ps4 kollarının her oyunda çalışmadığını biliyorsunuz değil mi hocam?
PS4 kolunu Xbox kolu diye okutsak?Ps4 kollarının her oyunda çalışmadığını biliyorsunuz değil mi hocam?
Trendyol hepsiburadada falan çakma kablolu xbox 360 kolları var o bütçede 2. Elde kablosuz orjinal xbox 360 gamepadi bulursun bütçene göre ama 2. Elden gamepad almayı herkes istemezEvet o yüzden xbox daha mantıklı geldi max 150tl bütçe için önereceğiniz başka bir şey var mı?
çok kullanmayacağım için normal bir şey almaya karar verdim hocam bunu alacağım.logitech f710 kullandım kablosuz olanı. Kesilme vs oluyordu sattım f310 aldım kral gibi gamepad. Tutuşu falanda rahat tuş kaliteside baya tatminkar. Öneririm.
urun.n11.com
çakma ürün bu önermem. bunu alacağına rampage al 100 tl ye daha iyi.çok kullanmayacağım için normal bir şey almaya karar verdim hocam bunu alacağım.
Microsoft Xbox 360 PC Uyumlu Kablolu Oyun Kolu Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Microsoft Xbox 360 PC Uyumlu Kablolu Oyun Kolu Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Link atsanaçakma ürün bu önermem. bunu alacağına rampage al 100 TL ye daha iyi.
Link atsana
Aynı fiyata trendyol da da var ben trendyoldan şansımı deneyeceğim eğer olursa bir karşılaştırma yapsak güzel de olur.Gamepad'e ihtiyacım var Bim'e 12 Martta ps4 kolu geliyor pc için uyumlu mudur? 160tl'ye alınır mı?
Onu almaktan vazgeçtim hocam bu daha mantıklı geldi.Aynı fiyata trendyol da da var ben trendyoldan şansımı deneyeceğim eğer olursa bir karşılaştırma yapsak güzel de olur.
HADRON Ps4 Kablosuz Oyun Kolu Playstatıon Gamaped Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
HADRON Ps4 Kablosuz Oyun Kolu Playstatıon Gamaped yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com