Excator23cm
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet gerçekten iyi.Rampage den memnunmusunuz
Evet gerçekten iyi.Rampage den memnunmusunuz
aldın mı memnun musun?çok kullanmayacağım için normal bir şey almaya karar verdim hocam bunu alacağım.
Microsoft Xbox 360 PC Uyumlu Kablolu Oyun Kolu Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Microsoft Xbox 360 PC Uyumlu Kablolu Oyun Kolu Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
https://forum.donanimarsivi.com/konu/rampage-sg-r218-inceleme.318464/aldın mı memnun musun?
150 tl mümkün mü emin değilim ama ikinci el monstar pusat pro araGamepad'e ihtiyacım var Bim'e 12 Martta ps4 kolu geliyor pc için uyumlu mudur? 160tl'ye alınır mı?
Bunun haricinden öenrir misiniz?
logitech kalitesinde en uygun ürün logitech f310. kısa bi süre kullandım ve gayet kaliteli bi ürün fakat kablolu. kablosuz modeli de var biraz daha pahalı oda f710Gamepad'e ihtiyacım var Bim'e 12 Martta ps4 kolu geliyor pc için uyumlu mudur? 160tl'ye alınır mı?
Bunun haricinden öenrir misiniz?
Mesaj uzun zaman önce yazılmış ama konu gündemde. O yüzden yanlış bilgiyi düzelteyim.DS4Windows ile kullanıyorum, daha bu güne kadar çalışmadığı oyun görmedim. Bütün oyunlarda çalışıyor. Bir sıkıntısı yok.Ps4 kollarının her oyunda çalışmadığını biliyorsunuz değil mi hocam?