Pc için gamepad önerir misiniz?

Onu almaktan vazgeçtim hocam bu daha mantıklı geldi.
Hocam vallahi sizin kararınız bilgisayar uyumlulukları daha iyidir elbet

onu sakın alma.

bluethoot dongle ile kullanıyorum kulaklıkla aynı andada kullanabiliyorum. programla çok kolay bağlayabiliyorsun. titreşim ivs çok iyi ve tetik tuşlarında hassasiyet var. yani gaza az basınca az gitmesi durumu. ben çok memnunum ve fiyatı çok iyi

Çakma olmadığına emin olduğun uygun fiyatlı bir XBOX 360 gamepad öneririm.

Çakma olmadığına emin olduğun uygun fiyatlı bir XBOX 360 gamepad öneririm.
O da artık zor değil mi? kaç yıllık konsolun sıfır kolu kalmamıştır diye biliyorum satılanlardan hepsi çakmadır
ayrıca snopy sg r218 kablolu olarak o bütçenin en iyisi alma diyenler olmuş ama alınır @cagan_32 kullanıyor itopyada da indirimlerde 80 tl oluyor

onu sakın alma.

bluethoot dongle ile kullanıyorum kulaklıkla aynı andada kullanabiliyorum. programla çok kolay bağlayabiliyorsun. titreşim ivs çok iyi ve tetik tuşlarında hassasiyet var. yani gaza az basınca az gitmesi durumu. ben çok memnunum ve fiyatı çok iyi
Bluetooth yokta önerinizi dikakte alacağım ama sorm şu rampage ürününü neden almayalım bir kötü yanı mı var ?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bluetooth yokta önerinizi dikakte alacağım ama sorm şu rampage ürününü neden almayalım bir kötü yanı mı var ?
Ben kullanıyorum rehberimi de attım. Sorun varsa alabilirim?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kullanıyorum rehberimi de attım. Sorun varsa alabilirim?
Arkadaşım tuşların sert olduğunu söyledi basmama gibi bir sorun olmaz demi?

Nerde oturuyorsun ona göre bir dükkan ismi verebilirim logitech f310 satıyor ben ordan aldım
Esenler tarafında oturuyorum her taafa rahatça ulaşımım var ama orda satılan ne kadar? 110tl'ye rampage aldım eğer uygunsa iptal edip ordan alabilirim.

Geri