Mininge yeni başlayacağım

Reaksiyon skoru
26
Ryzen 5 2600 işlemci
Gtx 1650 super 4 gb
16 gb dual ram
600w psu (Psu değiştireceğim 700-750W alacağım)

Ben ethereum mininge girişmek istiyorum. Şimdi ben bu ekran kartında bir tane daha alırsam 2si 8gb gibi çalışırmı?

Eth miningi yapamazsın.
Anakart desteklemediği sürece iki tanede takamazsın diye biliyorum

hiç bulaşma 4gb 1650 ile olacak iş değil o .d

Ryzen 5 2600 işlemci
Gtx 1650 super 4 gb
16 gb dual ram
600w psu (Psu değiştireceğim 700-750W alacağım)

Ben ethereum mininge girişmek istiyorum. Şimdi ben bu ekran kartında bir tane daha alırsam 2si 8gb gibi çalışırmı?
hayır 4gb ile mining yapamazsın tek bir kartın 8 yada en düşük 6 gb olması gerekmektedir. ayrıca teknik bilgin çok az kusura bakma ama bence adam akıllı teknik bilgin olmadan bu işe başlamak çok saçma olur.

hayır 4gb ile mining yapamazsın tek bir kartın 8 yada en düşük 6 gb olması gerekmektedir. ayrıca teknik bilgin çok az kusura bakma ama bence adam akıllı teknik bilgin olmadan bu işe başlamak çok saçma olur.
4 GB kart ile mining yapılır. ETH mining yapılamaz. Ravencoin gibi kazandıran coinler ile de 4gb kartları değerlendirebiliriz lakin 0' dan 4GB' kartlı rig toplanmaz.

4 GB kart ile mining yapılır. ETH mining yapılamaz. Ravencoin gibi kazandıran coinler ile de 4gb kartları değerlendirebiliriz lakin 0' dan 4GB' kartlı rig toplanmaz.
her yerdesin bırak peşimi :D. şaka bir yana doğru eklemeyi unutmuşum. düzelttiğin için saol.

1650 Super ile kazım performansı düşmeden önce ve 0.20-0.25$ civarlarındayken aylık 70$ kazancın olabiliyordu RVN'den. Şuan hem kazım performansı bayağı bir düştü, hem de değeri (0.15$) düştü. Lâkin hâla aylık 40 dolar kazancın oluyor. 7 küsür doları elektriğe gidiyor. 250TL gibi bir kazancın oluyor faturayı ödediğinde. He faturayı aileme ödetirim diyorsan 300TL'ye yakın para kazanıyorsun. Tabi güncel kur üzerinden hesapladığımızda.

Son düzenleme:
1650 Super ile kazım performansı düşmeden önce ve 0.20-0.25$ civarlarındayken aylık 70$ kazancın olabiliyordu. Şuan hem kazım performansı bayağı bir düştü, hem de değeri (0.15$) düştü. Lâkin hâla aylık 40 dolar kazancın oluyor. 7 küsür doları elektriğe gidiyor. 250TL gibi bir kazancın oluyor faturayı ödediğinde. He faturayı aileme ödetirim diyorsan 300TL'ye yakın para kazanıyorsun. Tabi güncel kur üzerinden hesapladığımızda.
Kardeşim dag sınırı 4gb geçti. Mhs alamaz

Usta benim makine niye eskisi gibi RVN kazmıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,908
Üyeler
188,672
Son üye
garibanreis727272
Geri