Millenicom Firmasını Nasıl Şikayet Edebilirim

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,646
Screenshot_2021-03-09-13-39-13-814_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Bize vaat ettiği hızın sadece %5 i veriyor müşteri hizmetlerini aradığımızda sorununuzu çözdük diyorlar ama sorun hep kalıyor. Teknik servislerini göndermelerini istiyoruz sorununuzu buradan çözebiliriz diyorlar en son çok sert şekilde konuştuk o zaman gönderdiler. Gönderdikleri teknik servis Türk Telekomun teknik servisiydi. Teknik servis geldi sorunun kablolar ve dağıtıcıdan kaynaklandığını söyledi Sonrasında Bizim internetimizi kullanmıyorsunuz ondan bir şey yapamayız dediler, bu durumu millenicoma ilettik onlarda maalesef biz bir şey yapamayız bu hızları kullanmak zorundasınız dedi. Ne saçma şey ? Böyle saçma firma görmedim böyle bir açıklama yapması bir saçmalık nasıl şikayet ederiz hakkımızı alamıyoruz çünkü.

Neden, biz çok memnun kaldık.
bölgeden bölgeye değişiyor tabi bizim eski evde biz de çok memnunduk türk telekomdan ama taşındığımız evde hiç memnun değildik geçin o zaman türk telekoma pişman olmazsınız

Peki Turkcell superonline öneriyor musunuz ?
zaten Turkcell superonline kullanıyorum adamlar 100/10 paket verdiler bazen 130mbps dawlond u görüyorum çok güzel birde wifi 6 modem vereceklerdi bizim ev biraz büyük diye heryerde çekmesi için başka biryere taktılar oraya wifi 6 modem uymuyor diye takamadılar başka modem taktılar baya ilgililerdi

Vallaha ben TT'den geçtim gayet memnunum sorun varsa arıza talebi oluştur hemen dönerler.

vpn açmak biraz zor olabiliyor ve fatura gelir gelmez hiç bir şey demeden internet hızını dibi indiriyorlar bir tek bu sıkıntıları var

Ekler

• 4774DDD1-6462-4C66-A0A9-1039AC7B31EF.png
    4774DDD1-6462-4C66-A0A9-1039AC7B31EF.png
    362.9 KB · Hit: 54
Geri