Forza Standart Paket alınır mı?

Komando41.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,317
oyunda eğlenmek için illa dlc almam lazımmı steamda 90 tl

Alınır ama bence aldıktan sonra vıp ve lego paketini almanı öneririm

DLC'ler ek arabalar ve yeni haritalar(1 ya da 2 tane) açıyor, DLC almadan da kesinlikle eğlenebilirsin. Tabii ki DLC'li daha eğlenceli. Lego arabaları benim hoşuma gidiyor tercih meselesi :)

Vip alırsan araba falan baya veriyor ben 2 gün sonra full paket alıcam

oyunda eğlenmek için illa dlc almam lazımmı steamda 90 TL
Oyunda eğlenmek istiyorsan zaten standardını al.

Ultimate aşırı para ve araba veriyor hepsini süremiyorsun, bir de oyunda kazanmak için çaba göstermen lazım. Ultimate' de her şeyi basitçe veriyor o kötü bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ultimate aşırı para ve araba veriyor hepsini süremiyorsun, bir de oyunda kazanmak için çaba göstermen lazım. Ultimate' de her şeyi basitçe veriyor o kötü bence
Bende ultimate var Microsoft store' dan almıştım.

60 araba hariç 160 civarı arabam var ama toplasan 60 tanesini sürdüm. 20 tanesi adam akıllı sürülebilecek arabalar.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende ultimate var Microsoft store' dan almıştım.

60 araba hariç 160 civarı arabam var ama toplasan 60 tanesini sürdüm. 20 tanesi adam akıllı sürülebilecek arabalar.
DELUXE ALCAM GALİBA

Ya forumda herkes forza hayranıymışta haberimiz yokmuş :D, fiyat ucuzlayınca çıktı hepsi ortaya :D

Microsoft game pass üyeliğinde forza 4 var lakin standartmı tam bilmiyorum deliker gibi oynamayacaksan aylık 30 ₺ ve 300 e yakın oyun var belki bilgin yoktur diye söyleyeyim dedim

Geri