Komando41.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,317
oyunda eğlenmek için illa dlc almam lazımmı steamda 90 tl
o KAÇ TLAlınır ama bence aldıktan sonra vıp ve lego paketini almanı öneririm
Oyunda eğlenmek istiyorsan zaten standardını al.oyunda eğlenmek için illa dlc almam lazımmı steamda 90 TL
Bende ultimate var Microsoft store' dan almıştım.Oyunda eğlenmek istiyorsan zaten standardını al.
Ultimate aşırı para ve araba veriyor hepsini süremiyorsun, bir de oyunda kazanmak için çaba göstermen lazım. Ultimate' de her şeyi basitçe veriyor o kötü bence
DELUXE ALCAM GALİBAOyunda eğlenmek istiyorsan zaten standardını al.
Ultimate aşırı para ve araba veriyor hepsini süremiyorsun, bir de oyunda kazanmak için çaba göstermen lazım. Ultimate' de her şeyi basitçe veriyor o kötü bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende ultimate var Microsoft store' dan almıştım.
60 araba hariç 160 civarı arabam var ama toplasan 60 tanesini sürdüm. 20 tanesi adam akıllı sürülebilecek arabalar.
DELUXE ALCAM GALİBA
asetto corsa kalmıştım pek beklediğim gibi olmadıYa forumda herkes forza hayranıymışta haberimiz yokmuş, fiyat ucuzlayınca çıktı herkes ortaya
![]()
Bende büyük beklentilerle almıştım onu ama maalesefasetto corsa kalmıştım pek beklediğim gibi olmadı
online servelrlere bakarken oyun falan kasıyo haritası çok az düzgün online modu yokBende büyük beklentilerle almıştım onu ama maalesef![]()