Forza Standart Paket alınır mı?

92 TL verip Standart versiyon alsan da aynı oyun 150 TL verip Ultimate versiyon alsan da aynı oyun.
Ancak Ultimate versiyon fiyatına oranla çok güzel içerikler barındırıyor. Ben olsam Ultimate Edition alırdım.
Sağdaki Ultimate Edition;
download.png

Microsoft game pass üyeliğinde forza 4 var lakin standartmı tam bilmiyorum deliker gibi oynamayacaksan aylık 30 ₺ ve 300 e yakın oyun var belki bilgin yoktur diye söyleyeyim dedim
onu duydum ama bi oyun alınca hep bende kalmasını daha çok tercih ediyorum

Microsoft game pass üyeliğinde forza 4 var lakin standartmı tam bilmiyorum deliker gibi oynamayacaksan aylık 30 ₺ ve 300 e yakın oyun var belki bilgin yoktur diye söyleyeyim dedim
Artık forza için gamepass önerilmez bence, eskiden mantıklıydı ama şimdi 3 aylık parasıyla forza alabiliyorsun

Ya forumda herkes forza hayranıymışta haberimiz yokmuş :D, fiyat ucuzlayınca çıktı hepsi ortaya :D
DELİSİYİZ DELİSİİİ :Dalıcaz tabii ki ucuzlamış :D
sence en düşük paket mi ultra pekt mi reis

DELİSİYİZ DELİSİİİ :Dalıcaz tabii ki ucuzlamış :D
sence en düşük paket mi ultra pekt mi reis
Valla bende delisiyim, 1 haftaya alıcam inşallah, 2 yıldır bekliyorum :)

Şuan alma dostum biraz bekle güzel bir indirim olur yakında
pek indirim olacaığını sanmıyorum en yakın indirim 2 ay sonra aynı fiyatlarda olma olasılığı var

Artık forza için gamepass önerilmez bence, eskiden mantıklıydı ama şimdi 3 aylık parasıyla forza alabiliyorsun
Benim gibi 1 2 ayda bir oyundan sıkılan ve içinden geçen biri için mantıklı geliyor bence 2 aylık alsan örnek verelim bir çokta hikayeli oyun bitirebilirsin o süre zarfında ama benim gibi oynayanlar için bence çok mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,137
Üyeler
192,196
Son üye
kadiogluu
Geri