Burak.twitchNietral
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 147
Soru yukarıda arkadaşlar bugün gelicektik 50 TL ye alınır mı sizce hoş hava katar mı televizyon ve bilgisayar için düşünüyorum.
Normal rgb filan mı yoksa o sütun şeklinde olanlardan mı?ben aldım şimdilik güzel duruyor. bu arada ambilight falan yok sese duyarlılık var deniyor ama ben öyle bir şey göremedim.
normal rgb değil fade modu var tüm renkler sırayla yanıp sönüyor yavaşça, veya tek renk sabit seçebiliyorsun kumandasında 8 renk mevcut.No
Normal rgb filan mı yoksa o sütun şeklinde olanlardan mı?
sese duyarlılığı nasıl açtın? ben kulaklık kullanıyorum hoparlör mü gerekiyor kullanabilmek içinBende aldım gayet iyi duruyor,sese duyarlılık kısmına gelirsek evet sese duyarlı fakat çok stabil değil
Müzik simgesi 4 var mesela ona tıkla biraz sesli konuş veya müzik aç oluyor.Sanırsam sesi adaptör kısmından algılıyorsese duyarlılığı nasıl açtın? ben kulaklık kullanıyorum hoparlör mü gerekiyor kullanabilmek için
anladım ben adaptörü masanın altına koydum o yüzden olmadı sanırım, teşekkürler yine de zaten ambilight pek sevmiyorumMüzik simgesi 4 var mesela ona tıkla biraz sesli konuş veya müzik aç oluyor.Sanırsam sesi adaptör kısmından algılıyor
Rica ederim dene istersenanladım ben adaptörü masanın altına koydum o yüzden olmadı sanırım, teşekkürler yine de zaten ambilight pek sevmiyorum![]()
Knk ışığı güzel olsa da yeter 50 lira sonuçtaben aldım şimdilik güzel duruyor. bu arada ambilight falan yok sese duyarlılık var deniyor ama ben öyle bir şey göremedim.
Link var mıYaklaşık 1 metrelik bir ürün için gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Aliexpressten daha kaliteli bir 5 metrelik ledi 16 liraya aldım vergiler dahil. Üstüne yanında RGB ampul de aldım tüm evi aydınlatıyorumMaksimum 12-13 günde elime ulaştı.