Yardım Windows 10 Ekran kartı uyuşmamazlığı

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,562
Selamun aleyküm benim laptop ım var modeli Hp Pavilion Dv6 3320-ST içinde İntel İ5 480M işlemci ve Amd Ati Mobility Radeon Hd 5650 olması gerek emin değilim 5000 series yazıyor büyük ihtimal o kart. Windows 7 den Windows 10 a geçtim 2 ay oldu ama ekran kartı desteklemiyormuş galiba ondan bile emin değilim çünkü tarayıcıya böyle dandik şeylerin özelliklerini koymuyorlar. Desteklemezse nolabilir??

Hiç bir şey olmaz. Sisteminiz düşük, Windows 10 Home Single Language 64 Bit kurabilirsiniz. Hafif ve sisteminizi zorlamayacak sürümüdür. Ekran kartının sürücüsünün desteğini belirtir. Son sürümü indirip güncelleyin, sorun olmaz.

Hiç bir şey olmaz. Sisteminiz düşük, Windows 10 Home Single Language 64 Bit kurabilirsiniz. Hafif ve sisteminizi zorlamayacak sürümüdür. Ekran kartının sürücüsünün desteğini belirtir. Son sürümü indirip güncelleyin, sorun olmaz.
Ben amd den indirdim driverı sonra driver da ayarlarımı yaptım güncelleme varmış 2 tane sürüm var güncellemek için 2 sinide denedim uyuşmuyo hata verip uygulamayı açmıyor driver crimson beta şuan eskisini kullanıyorum sorun yok ayriyetten catalist de var

Geri