Koraybaba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 451
bu fiyata alınabilicek en iyi kulaklık benim içinFiyatını hakediyormu yada bu fiyata daha iyisi varmı kafam büyük ve kulak yerleri kulağı uzun saat takınca kulak kıkırdaklarını acıtıyormu. Mesela cloud2 almıştım ve kafama küçük geldi bi tık ve kulaklarım tam girmedi içine ses dışarı sızıyodu
kullanmadım ama yakın zamanda alıcam bence sende bu fiyata kaçırmaDaha önce kullandınmı peki hiç deneme şansım olmadı maalesef
Çok rahat, güzel bir kulaklık, tek kötü yanı kulaklık kafada değilken mikrofon sizin sesi almıyor, kısık alıyor başka yerlerdeFiyatını hakediyormu yada bu fiyata daha iyisi varmı kafam büyük ve kulak yerleri kulağı uzun saat takınca kulak kıkırdaklarını acıtıyormu. Mesela cloud2 almıştım ve kafama küçük geldi bi tık ve kulaklarım tam girmedi içine ses dışarı sızıyodu
Şu fiyatı gördükten sonra elimde para olsa Drop Plus'ım var falan demem senden önce alırdım yani, öyle izah edeyim.Fiyatını hakediyormu yada bu fiyata daha iyisi varmı kafam büyük ve kulak yerleri kulağı uzun saat takınca kulak kıkırdaklarını acıtıyormu. Mesela cloud2 almıştım ve kafama küçük geldi bi tık ve kulaklarım tam girmedi içine ses dışarı sızıyodu
müq kulaklıkFiyatını hakediyormu yada bu fiyata daha iyisi varmı kafam büyük ve kulak yerleri kulağı uzun saat takınca kulak kıkırdaklarını acıtıyormu. Mesela cloud2 almıştım ve kafama küçük geldi bi tık ve kulaklarım tam girmedi içine ses dışarı sızıyodu
forum.donanimarsivi.com
Alıyom valla ozaman bu kadar övgüye herkese teşekkür ederim![]()
İncelemesine de bakın bir.İnceleme - Corsair Void Elite Surround İnceleme
Öncelikle selam dostlar. Arctis 3'ten bu kulaklığa geçtim. Bu kulaklığı 599TL'ye satın aldım. Almakla iyi yaptığımı düşünüyorum. @Frenerno bana bu fikri önerdiği için teşekkür ederim. Paketlemesi çok güzeldi kutuda ezik bile yoktu. Kulaklığın kutusu güzel gözüküyordu iyi bir tasarım olmuş...forum.donanimarsivi.com
Yaratmaz bence. Ses dışarıya biraz daha fazla gider deriye nazaran, ama terletme azalır.Ben sadece oyun için kullanacam kumaş olması bi problem yaratırmı