V2 değil, değil mi?Gigabyte b450m s2h
V2 değil, değil mi?Gigabyte b450m s2h
yok hayır v2 değil.
Tamam dediğim BIOS'u kur.yok hayır v2 değil.
BIOS F60h de şuan sorunları aldıktan sonra BIOS son sürüme güncellemiştim ama o da bir işe yaramadı.Tamam dediğim BIOS'u kur.
Tamam işte betaymış. BETA olmayan yeni sürüm geldi.BIOS F60h de şuan sorunları aldıktan sonra BIOS son sürüme güncellemiştim ama o da bir işe yaramadı.
Hee olayı tam anlayamadımTamam işte betaymış. BETA olmayan yeni sürüm geldi.
Olmadı bi' süre XMP kapalı kullan bakem.
Evet.Hee olayı tam anlayamadım. F60 gözüküyor şuan BIOS da son çıkan olarak ona güncelleyim değil mi?
Xtreme Memory Profile. Hız aşırtma kısaca.XMP nedir birde hiç duymamıştım daha önce.
Tamamdır anladım teşekkür ediyorum deneyeceğimEvet.
Xtreme Memory Profile. Hız aşırtma kısaca.
BIOS'u Default olarak bırak. Bir süre öyle kullanmayı dene.
BIOS u güncelledim arkasından tekrar mavi ekran yedimEvet.
Xtreme Memory Profile. Hız aşırtma kısaca.
BIOS'u Default olarak bırak. Bir süre öyle kullanmayı dene.
1 tane dosya var minidump da siliyor sanırsam kendi kendine. Birazdan bi mavi ekran da yiyince atacağım hemen 2 dosya olsun en azından.Minidump paylaş bakalım.
Minidump paylaş bakalım.
Windows'u güncelliyorum. Bitince bakarım.1 tane dosya var minidump da siliyor sanırsam kendi kendine. Birazdan bi mavi ekran da yiyince atacağım hemen 2 dosya olsun en azından.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Minidump - Google Drive
drive.google.com
Windows'u güncelliyorum. Bitince bakarım.
drive.google.com
Bu arada hatırladığım kadarıyla ben microsoft office programlarını kurduktan sonra bu hataları almaya başlamıştım o yüzden onları teker teker kaldırdım bi denemek adına onlarla alakalı olabileceğini düşünüyorum.Windows'u güncelliyorum. Bitince bakarım.
Bu sefer mavi ekran sesi verdi ama görüntü gelmedi yeniden başladı bilgisayar of of.Bu arada hatırladığım kadarıyla ben microsoft office programlarını kurduktan sonra bu hataları almaya başlamıştım o yüzden onları teker teker kaldırdım bi denemek adına onlarla alakalı olabileceğini düşünüyorum.