CH321 272 tl alınır mi?

furkantc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
179
Arkadaşlar 1 aydır bu CH321 almak da kararsızım da.
Kararsız kaldığım nokta şu neden gamepower James Donkey gibi markaların kulaklıkları bile 300 350 tl olmuşken bu CH321 270 tl ye satıyor itopya hemde bu kadar herkes kaliteli derken itopya mi acaba bir şeyler yapiyor itopyaya da güvenmiyorum neden acaba birisi aydınlatsın.

Kararsız kaldığım nokta şu neden gamepower James Donkey gibi markaların kulaklıkları bile 300 350 TL olmuşken bu CH321 270 TL ye satıyor itopya hemde bu kadar herkes kaliteli derken itopya mi acaba bir şeyler yapiyor itopyaya da güvenmiyorum neden acaba birisi aydınlatsın.
Kaliteli alabilirsin. Ben drop plus almadan önce onu istiyordum lakin stok yoktu.

H
Kaliteli alabilirsin. Ben drop plus almadan önce onu istiyordum lakin stok yoktu.
Hocam almayı düşünüyorum ama neden yani böyle ucuz 270 tl ye satılıyor. Gamepower James Donkey gibi markalar bile 350 tl neden böyle ucuz diye şüpheye düşüyorum

Alınır. Bu fiyata en iyisi.

Alınır.

Kararsız kaldığım nokta şu neden gamepower James Donkey gibi markaların kulaklıkları bile 300 350 TL olmuşken bu CH321 270 TL ye satıyor itopya hemde bu kadar herkes kaliteli derken itopya mi acaba bir şeyler yapiyor itopyaya da güvenmiyorum neden acaba birisi aydınlatsın.
Alınabilir bence ama alternatif seçenekler var o kulaklık gerçekten cooler master firmasının olmuyabilirde bunu araştırıyorum rampage comfort ve rampage amazing modellerinede bakabilirsin

Alınabilir bence ama alternatif seçenekler var o kulaklık gerçekten cooler master firmasının olmuyabilirde bunu araştırıyorum rampage comfort ve rampage amazing modellerinede bakabilirsin
Ben de bu meseleyi merak ediyorum. Bu kulaklık ile Rampage Comfort ve H2002D'nin kapıştırması olsa güzel olur.

Acaba bende Asus tuf h7’yi satıp bunu mu alsam diye kararsızım.

Konuyu şimdi değil de 2 gün önce görmüş olsaydım çok daha mutlu bir birey olabilirdim :D Para bittikten sonra görüyorum hep böyle şeyleri

Geri