Hard disk kızak olmadan takılırmı

Reaksiyon skoru
35
Kasamda hard disk kızağı yok arkadaki düz yere üst üstte 2tane hard disk taksam bi sıkıntı olurmu

2.5 inç ise sıkıntı olmaz.

Kasamda hard disk kızağı yok arkadaki düz yere üst üstte 2tane hard disk taksam bi sıkıntı olurmu
Kızak HDD'in sarsılmasını engelleyip sabit durmasını sağlar. Eğer illa kızaksız kullanman gerekiyorsa kullanabilirsin.

Kızak HDD'in sarsılmasını engelleyip sabit durmasını sağlar. Eğer illa kızaksız kullanman gerekiyorsa kullanabilirsin.
arkada düz bir yer var hddler 3.5inch kasa zaten sabit duruyor hareket etmiyor üst üstte koysam bir sıkıntı olmaz yani demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.5 inç ise sıkıntı olmaz.
3.5inch

arkada düz bir yer var hddler 3.5inch kasa zaten sabit duruyor hareket etmiyor üst üstte koysam bir sıkıntı olmaz yani demi
Yan yana koy her ihtimale karşı. Üst üste koyma.

3.5inch
3.5 inç sıkıntı yaratabilir. Üst üste koymaktan kastınız nedir? Kasanın yan paneline dik şekilde mi takacaksınız?

sıkıntı olmaz diye düşünüyorum çünkü kızak sadece sarsılmaması içindir. Kızaksız takarsan eğer harddiski pek sallandırmamaya özen göster

sağ tarafa yaslarsam olurmu zaten kasa hareket etmiyor sabit duruyor düşme riskide az olur
Dostum neticede teknolojik alet olduğu için kesin bir kararla konuşamam. HDD'ler hassas aletlerdir. Ben olsam yaslardım ama sen yaslamak istemezsen de haklısın. Senin bileceğin iş yani.

sağ tarafa yaslarsam olurmu zaten kasa hareket etmiyor sabit duruyor düşme riskide az olur

tmmdır telefonla çekip atıcam
Kasanın Hard disk yuvasına hard diskini vida deliklerinden vidalayabilirsin kızak olamasada olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,478
Üyeler
186,341
Son üye
aerdogan85
Geri