teb_tengri1
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Kasamda hard disk kızağı yok arkadaki düz yere üst üstte 2tane hard disk taksam bi sıkıntı olurmu
Kızak HDD'in sarsılmasını engelleyip sabit durmasını sağlar. Eğer illa kızaksız kullanman gerekiyorsa kullanabilirsin.Kasamda hard disk kızağı yok arkadaki düz yere üst üstte 2tane hard disk taksam bi sıkıntı olurmu
arkada düz bir yer var hddler 3.5inch kasa zaten sabit duruyor hareket etmiyor üst üstte koysam bir sıkıntı olmaz yani demiKızak HDD'in sarsılmasını engelleyip sabit durmasını sağlar. Eğer illa kızaksız kullanman gerekiyorsa kullanabilirsin.
3.5inch2.5 inç ise sıkıntı olmaz.
Yan yana koy her ihtimale karşı. Üst üste koyma.arkada düz bir yer var hddler 3.5inch kasa zaten sabit duruyor hareket etmiyor üst üstte koysam bir sıkıntı olmaz yani demi
3.5 inç sıkıntı yaratabilir. Üst üste koymaktan kastınız nedir? Kasanın yan paneline dik şekilde mi takacaksınız?arkada düz bir yer var hddler 3.5inch kasa zaten sabit duruyor hareket etmiyor üst üstte koysam bir sıkıntı olmaz yani demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3.5inch
yani biri alta biride üste şeklinde düşünmüştüm ama yan yana koyadabilirim3.5 inç sıkıntı yaratabilir. Üst üste koymaktan kastınız nedir? Kasanın yan paneline dik şekilde mi takacaksınız?
Fotoğraf atma imkanınız var mı?yani biri alta biride üste şeklinde düşünmüştüm ama yan yana koyadabilirim
sağ tarafa yaslarsam olurmu zaten kasa hareket etmiyor sabit duruyor düşme riskide az olurYan yana koy her ihtimale karşı. Üst üste koyma.
tmmdır telefonla çekip atıcamFotoğraf atma imkanınız var mı?
Dostum neticede teknolojik alet olduğu için kesin bir kararla konuşamam. HDD'ler hassas aletlerdir. Ben olsam yaslardım ama sen yaslamak istemezsen de haklısın. Senin bileceğin iş yani.sağ tarafa yaslarsam olurmu zaten kasa hareket etmiyor sabit duruyor düşme riskide az olur
Kasanın Hard disk yuvasına hard diskini vida deliklerinden vidalayabilirsin kızak olamasada olursağ tarafa yaslarsam olurmu zaten kasa hareket etmiyor sabit duruyor düşme riskide az olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tmmdır telefonla çekip atıcam
üst üste koyma sakın ısınan şeyler yanmasın sonra yan yana koyKasamda hard disk kızağı yok arkadaki düz yere üst üstte 2tane hard disk taksam bi sıkıntı olurmu