Pixel Art oyun tavsiyesi

Codfish

80+
Reaksiyon skoru
129
Yakın zamanda Pixel Art oyunlara merak sardım, ilk önce hotline miami sonra dead cells'i bitirdim şimdi kendime başka bir Pixel Art oyun bulmak istiyorum var mıdır öneriniz? (papers please önermeyin daha önce oynamayı denedim hoşuma gitmedi)

Yakın zamanda Pixel Art oyunlara merak sardım, ilk önce hotline miami sonra dead cells'i bitirdim şimdi kendime başka bir Pixel Art oyun bulmak istiyorum var mıdır öneriniz? (papers please önermeyin daha önce oynamayı denedim hoşuma gitmedi)
Stardew waley terraria starbound

Bu oyunu oynamayı düşünüyordum hatırlattığınız iyi oldu teşekkürler.
ilk kez duydum bir bakacağım.

Katana zero

Yaziyi okusaydiniz bi

Bu oyunu oynamayı düşünüyordum hatırlattığınız iyi oldu teşekkürler.

ilk kez duydum bir bakacağım.
oynadım bitirdim türk mitolojisini anlatıyor yapıştır indirimde yanlış hatırlamıyosam 15 25 tl oluyor

herkeze teşekkürler listeme 4-5 tane daha oyun ekledim beni 1 ay idare eder :D belki 2 ay.

The final station ve dlc si mükemmel ikiside sonra badnorth var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,058
Üyeler
197,356
Son üye
hungears
Geri