Driverimde Virüs mü var?? YARDIM!

DarkLegion3

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
433
Arkadaşlar mantıksız bir başlık olabilir ama bilgisayarımda tarama yaparken kaspersky'ın bu virüsü bulduğunu gördüm
123233.png

Sizce virüs kalkmışmıdır?

Bir sistem dosyasında virüs çıkıyorsa o sistemden daha hayır gelmez. Windows'u yeniden kurun gitsin. Ayrıca hosts dosyasında virüs yakalayan antivirüs de ilk defa görüyorum hayatımda.

Bir sistem dosyasında virüs çıkıyorsa o sistemden daha hayır gelmez. Windows'u yeniden kurun gitsin. Ayrıca hosts dosyasında virüs yakalayan antivirüs de ilk defa görüyorum hayatımda.
Nasıl yani? Windowsumda virüs mü var? Yok artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence bir temiz kurulum yapın
Format atmalıyım demek istiyorsunuz galiba

windows crack galiba

Bir zara gelmez sanırım ama performans düşü falan olursa atın birde içinizin rahat eesini istiyorsanız
Anladım teşekkürler şuan kaspersky ile tam tarama yapıyorum bitirdikten sonra malwarebytes'e geçeceğim

Kaspersky crack mi?

Crackli uygulamalar etkinleştirme servislerine erişimi engellemek için hosts dosyasına site koyabilir. Bunu virüs olarak algılamış olabilir ancak virüs değil.

Crackli uygulamalar etkinleştirme servislerine erişimi engellemek için hosts dosyasına site koyabilir. Bunu virüs olarak algılamış olabilir ancak virüs değil.
Rahatladım gerçekten format atmayacağım teşekkürler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,848
Üyeler
186,250
Son üye
blent
Geri