GTX 1650Ti varken GeForce Now kullanmaya değer mi? GTX 1650Ti yeterli gelir mi ?

sezerbey98

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
588
Bu soruyu sorma sebebim 3 ay 150 TL olduğu için. Geforce Now global'e maalesef kayıtlanamıyorum beni TRye atıyor yoksa buraya konu bile açmadan orda deneyimleyecektim. İnternetim 100 mbps ve haftanın 3 günü 1650Ti'ye sahip laptopumu kullanıyorum. Size 1650Ti varken GeForce Now almaya değer mi ? Yoksa 1650Ti her oyuna yeterli gelir mi sizce ?

yeterli olur büyük ihtimalle ney oynicayaksın

çok doğru olmayabilir ama bir bak derim

yeterli olur büyük ihtimalle ney oynicayaksın

Haftasonu evde değilken laptopumu kullanıyorum. AC Valhalla , Call of Duty Black Ops Cold War , Watch Dogs Legion , BFV , Apex Legends oynayacağım.

1650TI varken bence gereksiz geforce now almak

1650TI yeterlidir almaya gerek yok bence

Teşekkürler

çok doğru olmayabilir ama bir bak derim

Eğer Very High değerleri 60a yakınsa GeForce Now'a cidden gerek yok o zaman. 1080P 60 FPS 50 FPS benim için aynı olur ortalama :D

Bu soruyu sorma sebebim 3 ay 150 TL olduğu için. Geforce Now global'e maalesef kayıtlanamıyorum beni TRye atıyor yoksa buraya konu bile açmadan orda deneyimleyecektim. İnternetim 100 mbps ve haftanın 3 günü 1650Ti'ye sahip laptopumu kullanıyorum. Size 1650Ti varken GeForce Now almaya değer mi ? Yoksa 1650Ti her oyuna yeterli gelir mi sizce ?
Kişisel görüşüm şu ki bende de 1660 var ancak geforce now gta serisi ne biliyim yüksek indirme boyutu isteyen oyunlara sahip olsadı ben alırdım sırf pc indirme derdin den kurtulmak için ama benim oynadım oyunlar orada yok o yüzden gerekte duymuyorum

Şahsen şöyle söyleyeyim:
Eğer 1650ti ekran kartına sahipsen böyle şeylere aylık 50+ ₺ vermek hiç de mantıklı değil. Zaten orta halli bir ekran kartına sahipsin. Ha ben ultra grafiklerde oynamak istiyorum dersen internetin zaten iyi verebilirsin.

içinden geçer

Reis 1650Ti o kadar mı iyi yahu :O

Kişisel görüşüm şu ki bende de 1660 var ancak geforce now gta serisi ne biliyim yüksek indirme boyutu isteyen oyunlara sahip olsadı ben alırdım sırf pc indirme derdin den kurtulmak için ama benim oynadım oyunlar orada yok o yüzden gerekte duymuyorum

Valla M2 SSD var 100 mbps internet var hani loading + indirme yönünden de çok sıkıntım oldupu söylenemez. Fakat AC Valhalla alınca o 100 GB boyutu kim indirir tıklayıp açmak yerine veya 500 GB SSD ne kadar yeter orası tartışılır hahaha
Şahsen şöyle söyleyeyim:
Eğer 1650ti ekran kartına sahipsen böyle şeylere aylık 50+ ₺ vermek hiç de mantıklı değil. Zaten orta halli bir ekran kartına sahipsin. Ha ben ultra grafiklerde oynamak istiyorum dersen internetin zaten iyi verebilirsin.

Ya altıüstü 3 gün 2 gün kullanacağım bir şey . Normalde 4K Ultra oyun oynuyorum fakat 1650Ti kullanırken 1080p High ayarda 8 GB ram ile oynuyorum. Elbet gözüme bu fark çok çarpıyor ama 144 değil 60 fps görüntü aktardıklarını söylüyorlar bu da biraz canımı sıktı. Ücretsiz versiyonda da Cyberpunk 2077 nedense kasıyordu ULTRAda .

1
650ti her şeye yeter bi tek cyberpunk ı düşük de oynaman gerekir

Geri