Güzel kasa
Beyaz mı? Beyazı çöp bu kasanın.Buna bak. Bütçe yetmiyorsa alınabilir.Thermaltake View 51 Beyaz Tempered Glass Pencereli, 2x200mm ARGB Ledli Siyah MidTower Kasası (CA-1Q6-00M6WN-00) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Thermaltake View 51 Beyaz Tempered Glass Pencereli, 2x200mm ARGB Ledli Siyah MidTower Kasası (CA-1Q6-00M6WN-00) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Neden çöp?Beyaz mı? Beyazı çöp bu kasanın.
THERMALTAKE View 51 ARGB kasa - inventus
Hatları sayılıyor kasanın. Çok kötü duruyor. Fanların çerçevesi. ARGB' nin kaybolması gibi şeyleri saymadım bile.Neden çöp?
Bilmiyordum onları. İnceleme ve fotoğraflarda güzel gözükmüştü şekil olarak.Hatları sayılıyor kasanın. Çok kötü duruyor. Fanların çerçevesi. ARGB' nin kaybolması gibi şeyleri saymadım bile.
bu kasanın hava akışı iyi mi rog strix 2060 kullanacağım ve üste 240mm radyatör takacağım bir sorun olur mu(dik ekran kartı desteği var mı )Beyaz mı? Beyazı çöp bu kasanın.
THERMALTAKE View 51 ARGB kasa - inventus
Dik kart tepsisi bile var. Hava akışı iyi.bu kasanın hava akışı iyi mi rog strix 2060 kullanacağım ve üste 240mm radyatör takacağım bir sorun olur mu(dik ekran kartı desteği var mı )