Yumuklu Sucurta
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 809
bu hesap açma olayı ne dostum ?aynen bendede baya kolay açıldı hatta 3060 aldım daha bugün 8k ya sattım 6700xt türkiyede kaç TL'ye satılır
bu hesap açma olayı ne dostum ?aynen bendede baya kolay açıldı hatta 3060 aldım daha bugün 8k ya sattım 6700xt türkiyede kaç TL'ye satılır
Hocam saçma bir düşünce markaların ekran kartı modelleri hakkında konuşabilirsiniz ama markayı kötülemek mantıksız bu yeni gelen seri de ise ön yargi var ki haklısınızda ama performans ve fiyat açısından çok çok iyi oldupğunu düşünüyorum forumda 5700xt'yi 9k'ya satan arkadaşlar bile varken bu fiyat için bayağı iyiAmd ekran kartı kullanıyorum iyi kötü degil ama bence nvidia almalıydın ben şahsen amd almayacağım bir daha
Hocam Vatanda 12K olduğunu düşünürsek fiyatı iyi gibi479 dolarlık karta 6700 lira nedir ya
Hesabı neden askıya alıyor lar. Bilgim olmadığı için soruyorum?@Gizemss 'den aldığım bilgiye göre hesabını askıya alıyorlarmış.
Eğer askıdaki hesabını açtırabilirsen kartı yolluyorlarmış.
En az 10KSizce bu kartı alsak TR de kaça satabiliriz?
3600 tllik kart nasıl 6700 tl oluyor anlayamıyorum birde ekran kartı üzerindeki vergi az diyorlar479 dolarlık karta 6700 lira nedir ya
Hocam Vatanda 12.500 TL buna ne diyorsunuz3600 tllik kart nasıl 6700 TL oluyor anlayamıyorum birde ekran kartı üzerindeki vergi az diyorlar
vatanda bu kararı verenleri şişten geçirdiler diye haber çıkarsa şaşırmayın diyorumHocam Vatanda 12.500 TL buna ne diyorsunuz
hayırlı olsun . artık fidelity fx açar açar oynarsın dostum .d .Alacak arkadaşlar kaçırmasın 7700 E de Asus TUF var ama 1000 liraya değmez gibiAmazon.co.jp: ASUS AMD Radeon RX6700XT 搭載 デュアルファンモデル 12GB DUAL-RX6700XT-12G: Computers & Peripherals
Amazon.co.jp: ASUS AMD Radeon RX6700XT 搭載 デュアルファンモデル 12GB DUAL-RX6700XT-12G: Computers & Peripheralswww.amazon.co.jp
gitmişken haqquşuda şişle bir daha insan kazıklamasınvatanda bu kararı verenleri şişten geçirdiler diye haber çıkarsa şaşırmayın diyorum