Onunki iptal mi oldu?Açtırmak neredeyse imkansız gibi bir şey maalesef. Çok kez askıya alındı Gizem'in hesapları, 1 kez bile kalkmadı.
Onunki iptal mi oldu?Açtırmak neredeyse imkansız gibi bir şey maalesef. Çok kez askıya alındı Gizem'in hesapları, 1 kez bile kalkmadı.
Bilmiyorum sanırım biraz şans işiBaşkaları niye açamıyor?
şans işi birde sınavlar ne oldu ?Başkaları niye açamıyor?
bende alırım hayırlı olsun yanında 1 tanede ekrankartı tutucu aldım beyaz toplam 6993 e geldi misssBilmiyorum sanırım biraz şans işi
Hayırlı olsun ama tutucuya gerek yok bence genede sen bilirsinknkam
bende alırım hayırlı olsun yanında 1 tanede ekrankartı tutucu aldım beyaz toplam 6993 e geldi misss
ama dolar bazında şuan bu kart 3060 Ti civarı fiyatta olması lazım. 3060 bunlardan 100 dolar bandında daha ucuz ama tabi normalde üretici çıkardığı fiyatlar çok daha düşük olması lazım stok sorunu sebebiyle şuan neredeyse 1.5-2 kat artıyor. 3060'ın güç olarak muadili düz 6700 olur yüksek ihtimal.h.o o kart denildiği güçteyse 3060 a tek atar
Bu Japon'lar çok fena adam kayırıyor. Şaka tabii.Başkaları niye açamıyor?
Bi kuzene Bi kendime aldım ayrı hesap ayrı karttan bakalımHayırlı olsun ama tutucuya gerek yok bence genede sen bilirsin
Geçende benden görüp 3060 almıştın , hayırlı olsun inşallah sorunsuz gelirBi kuzene Bi kendime aldım ayrı hesap ayrı karttan bakalım
şekil olsun diye kasayı beyaz yapmaya çalışıyorumda hem rgbl falan güzel gözükmesi için beyaz detayları arttırıyomHayırlı olsun ama tutucuya gerek yok bence genede sen bilirsin
İyi hocam hayırlı olsunşekil olsun diye kasayı beyaz yapmaya çalışıyorumda hem rgbl falan güzel gözükmesi için beyaz detayları arttırıyom
E artık imzayı düzeltirsinİyi hocam hayırlı olsun