Çözüldü✓ RX 6700 XT Undervolt Ayarları Nasıl

hocam fan ayarlarından gelısmısı ve sıfır rpmı kapatın ve hıc ellemeyın orayı
gpu ayarlarına gelırsek mın 2400 max 2500 volatıjı da 1100 denermısnız eger kapanma olursa voltajı 25 artırırız
Hocam fanları değiştirsem sorun olur mu ki? Stok ayarlarında çok gürültülü çalışıyor çünkü.

Termal macunu ve pedleri nasıl oluyor, ne diye geçiyo isimleri farklı karta farklı modelmi gerekir.
Bende kartı açtımda temizliyim diye bişey yapmadan geri vidaladım

kac derece calısıyorkı hocam suan
yoksa sıfır rpmden mı bahsedıyorsunuz
Yok hocam sıfır rpm değil de yük binince; örneğin spiderman, last of us gibi oyunları açınca kart 50-55 derece arasında çalışmasına rağmen 2200 rpmlerde falan çalışıyor. O yüzden de çok ses yapıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Termal macunu ve pedleri nasıl oluyor, ne diye geçiyo isimleri farklı karta farklı modelmi gerekir.
Bende kartı açtımda temizliyim diye bişey yapmadan geri vidaladım
Hocam termal macun olarak ben mx-4 süreceğim, termal pad olarak da thermal grizzly minus aldım. Geldiği zaman değiştireceğim hepsini. Model model fark etmiyor.

Yok hocam sıfır rpm değil de yük binince; örneğin spiderman, last of us gibi oyunları açınca kart 50-55 derece arasında çalışmasına rağmen 2200 rpmlerde falan çalışıyor. O yüzden de çok ses yapıyor.

Hocam termal macun olarak ben mx-4 süreceğim, termal pad olarak da thermal grizzly minus aldım. Geldiği zaman değiştireceğim hepsini. Model model fark etmiyor.
20 parça mı var o termal pedde kaç kullanımlık olur bu ve kalite olarak nasıl ortalama mı güzelmi

20 parça mı var o termal pedde kaç kullanımlık olur bu ve kalite olarak nasıl ortalama mı güzelmi
Kalite olarak iyi olduğunu biliyorum ancak gpu ve vramlerin padleri farklı oluyor hocam onlara dikkat edilmesi lazım. Bilmiyorsanız pek bulaşmayın, güvendiğiniz bir yere götürüp yaptırın bence.

ıstersen kendı ayarlarına cek hocam bu ayarlar sana uymadı
bende 1200 rpmı gecmıyor
mx4 kullanırsan pump out yapar

bende 1200 rpmı gecmıyor
Sizin dediğiniz ayarlarla alakası yok hocam, stok ayarlarından bahsediyorum. Stok ayarlarda öyle oluyor da sizin dediğiniz ayarlarla denemedim hiç. MX-4'ün de pump out yapacağını biliyorum da kesin bir şeyi değil hem de elimde var hocam onun için ekstra macun almaya gerek var mı?

bende 1200 rpmı gecmıyor
1766936120389.webp

Hocam termal macunu sürdüm padleri henüz elime gelmediği için değiştiremedim, sizin dediğiniz şekilde ayarladım boştayken sıcaklıklar görseldeki gibi.

gayet ıyı hocam ama ben guc ayarlaması yapmadan kullanıyorum ayarları furmarkta bu ayarlarla kac fps alıyorsunuz
Hocam 10 dakika sonunda furmarkta 1080p'de ortalama 178 fps, gpu sıcaklığı 56-57 derece, hot spot sıcaklığı da 69-70 derecede oynuyor. W olarak da en yüksek 163 gördüm.

Hocam 10 dakika sonunda furmarkta 1080p'de ortalama 178 fps, gpu sıcaklığı 56-57 derece, hot spot sıcaklığı da 69-70 derecede oynuyor. W olarak da en yüksek 163 gördüm.
hocam ben 12dk 1080p furmak ortalama 167 fps gormusum sıcaklık 67 hotspot 81 fan rpmlerım 1156 sabit bence ıkımızın kartı ıcınde normal degerler bunlar ve bu arada bende sadece frekans ve voltaj ayarı var guc ayarı falan yapmadım
benımkı 2021den berı acılmamıs bır kart 2026dayız sayarsak 5 sene ıcın cok ıyı degerler sızınkıde gırıs sevıye ve ayarlamalardan dolayı da guzel durumda oyunlarda bu kadar derece olmuyor

Geri