Max 40.000 tl Araba Önerisi

Doblo al aile arabası iş arabası hem ucuz hem kaliteli 1.9 2005 doblo 11 senedir 2.el olarak kullanıyoruz. Sorunsuz.

Aşırı boş yapılıyor bu araba konusında yok o fiyata bulursan bana da ver, yok o fiyata oyuncak araba alırsın.
Boş yapmak yerine öneri yapın veya cevap yazmayın. @Yavuz Çaylı noldu mesaj kasma taktiğini herkes öğrendi mi yoksa ?

Son düzenleme:
Aşırı boş yapılıyor bu araba konusında yok o fiyata bulursan bana da ver, yok o fiyata oyuncak araba alırsın.
Boş yapmak yerine öneri yapın veya cevap yazmayın. @Yavuz Çaylı noldu mesaj kasma taktiğini herkes öğrendi mi yoksa ?
ya kardeşim ne diyorsun anlamıyorum ne mesaj kasma taktiği gülüyorum hakikatten .
ben bu paraya boyasızdan ziyade sorunsuz motoru temiz arabanın alınmasını daha doğru görüyorum , bunu anlatmaya çalışıyorum .
derdin ne anlayamadım

ya kardeşim ne diyorsun anlamıyorum ne mesaj kasma taktiği gülüyorum hakikatten .
ben bu paraya boyasızdan ziyade sorunsuz motoru temiz arabanın alınmasını daha doğru görüyorum , bunu anlatmaya çalışıyorum .
derdin ne anlayamadım
Tek yaptığınız şey boş mesaj atarak konuyu kirletmek.
Dediğim şey şu;
Böyle mesajlar yazmak yerine ya öneri yapın ya da yazmayın.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m20b20-ust-kapak-yeni-907903266/detay

Bence bmw lere bakmalısın çünkü ucuz bence çoğu , model yılı uyuyor mu bakamadım ama yine de temiz bmw almak o hondadan iyi olabilir
Güzel arabalar da bir arıza yapsalar büyük sıkıntı

Tek yaptığınız şey boş mesaj atarak konuyu kirletmek.
Dediğim şey şu;
Böyle mesajlar yazmak yerine ya öneri yapın ya da yazmayın.
kimse boş yapmıyor kardeşim . fikir vermek için yazıyorum ne yazıyorsam . ben kimseye araba tavsiye etmem , fikir veririm ki öyle de yaptım

system zan ettim🤣🤣

2005 opel corsa olabilir

Sevgili Dostlar,
1 haftadır konuyu açayımmı saçma olurmu diye düşünüyorum ama şimdi açmaya karar verdim.
Babam 93 model 98.000 km mor tofaş şahinimizi aralık 2020 de 16.000 TL ye eski komşumuza satmış.
İlk başta çok sinirlendim baba dedim niye böyle yaptın ? dediki "O arabayı sevemedim dedi"Piyasadan haberide var kendisi türkiye sigortada çalışıyor.Neyse Şuan ikimizde az boyalı yada boyasız,max 200.000 km,minimum 1996 model,aile arabası arıyoruz.Max 40.000 TL dedim ama bit tık fazlada olabilir babam pazarlık yeteneğine güveniyor.Önerilerinizi ve Cevaplarınızı Bekliyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bakimli-honda-civic-910131378/detay bu kasa civiclere bakın 1994-2000

Geri