Başlangıç yazılım programlama dili ?

Python aşırı derecede kolay. Sana tavsiyem C# veya C++ dan başla. Python ı sonrasında aşırı derecede kolay şekilde halledersin.

Devletin verdiği birçok ücretsiz kurs var.
Anlatım kalitesi çok iyi. Yanlış hatırlamıyorsam 5 tane programa dili eğitimi.

Back-End Developer olmak istiyorsan sırasıyla şu adımları izle; HTML-PHP-JAVASCRIPT-JQUERY

HTML Giriş için klişe ve idealdir HTML ve PHP'yi iç içe kullanacaksın.
PHP'de kodlar kafana yattığı zaman "OOP" ve "MVC Eski-Yeni Yapısı"nı kesinlikle öğren karışık kod yazmazsın ve seni oldukça rahat ettirir unutma 1. adım her zaman zor olur ve pes etmemen gerekir.

Youtube'dan ProtoTurk, Kablosuz Kedi gibi kanalları takip edebilirsin.

Back-End Developer olmak istiyorsan sırasıyla şu adımları izle; HTML-PHP-JAVASCRIPT-JQUERY

PHP'de kodlar kafana yattığı zaman "OOP" ve "MVC Eski-Yeni Yapısı"nı kesinlikle öğren karışık kod yazmazsın ve seni oldukça rahat ettirir unutma 1. adım her zaman zor olur ve pes etmemen gerekir.

Hocam yanlış olmasın back-end için php yeterlidir. Html-javascript-jquery front-end kavramına girer. Gerçi node.js ile birlikte javascript back-end için de kullanıbiliyor. Bu arada başlangıç için C# yada Java tavsiye ederim.

Html adı üstünde metin işaretleme dilidir bir programlama dili değildir.

Keşke Front-End için de birşeyler yazsaydın 😁

Hocam yanlış olmasın back-end için php yeterlidir. Html-javascript-jquery fron-end kavramına girer. Gerçi node.js ile birlikte javascript back-end için de kullanıbiliyor. Bu arada başlangıç için C# yada Java tavsiye ederim.

Devamı isteğe bağlı zaten, kendini fazla geliştirmek isterse diye.

ben pthon öneririm kendim öğrenmeye çalışıyrum akıcı ve kolay bir dil

Geri