Tactical Shotgun
80+
- Reaksiyon skoru
- 267
- Bütçe
- 350
Başlıkta yazdım efendim. Mümkünse RGB olursa sevinirim. Statik rainbow aydınlatma pek hoşuma gitmiyor.
Teşekkür ediyorum hocam. Aydınlatması RGB olan modeller için bütçe yetersiz mi kalıyor acaba?Bunu öneririm. Ama bütçenizi aşıyor.
İndirimden yakalayabilirseniz alabilirsiniz.
Akakçe'dekini boşver.![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Redragon K552-2 Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye
Redragon K552-2 Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!www.sinerji.gen.tr
Teknik özellikler kısmında 17 tane modu olduğu yazıyor.Teşekkür ediyorum hocam. Aydınlatması RGB olan modeller için bütçe yetersiz mi kalıyor acaba?
aynı klavyeye sahibim aşırı memnunum switchleride çok güzelTeşekkür ediyorum hocam. Aydınlatması RGB olan modeller için bütçe yetersiz mi kalıyor acaba?
AnladımTeknik özellikler kısmında 17 tane modu olduğu yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
Evet, bütçe yetersiz kalıyor.
Bu klavye de güzeldir.Anladım
Teşekkür ederim.
Zaten kalitesinden dolayı önerdiğinizi biliyorum hocam sadece PC'de RGB olunca klavyenin statik rainbow olması biraz ambiyansı bozar gibi düşündürdü. Yine de en iyiysi bu ise bunda karar kılmak lazım. Çok teşekkürler ilginiz içinBu klavye de güzeldir.
Sizi üzmez.
Bir de hocam son bir şey istesem, RGB aydınlatmaya sahip en fiyat performans olarak ne önerirsiniz?Bu klavye de güzeldir.
Sizi üzmez.
Adam akıllı klavye bulamıyorum ki.Zaten kalitesinden dolayı önerdiğinizi biliyorum hocam sadece PC'de RGB olunca klavyenin statik rainbow olması biraz ambiyansı bozar gibi düşündürdü. Yine de en iyiysi bu ise bunda karar kılmak lazım. Çok teşekkürler ilginiz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de hocam son bir şey istesem, RGB aydınlatmaya sahip en fiyat performans olarak ne önerirsiniz?
Biliyorum "Bu da taktı arkadaş arcibi de arcibi!" diyeceksiniz ama belki bütçemi ayarlama ihtimalim olabilir duruma göre![]()
Oyunlarda tepkime süresi çok fark ettirir mi peki?Adam akıllı klavye bulamıyorum ki.
Membran olarak bu var.
RGB.![]()
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.311,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet, ettirir.Oyunlarda tepkime süresi çok fark ettirir mi peki?
Redragon'u not ettim hocam zaten. Sadece, sonuçta bir kere aldığım için içim rahat etsin istiyorum yani bütün alternatifleri görerek.Evet, ettirir.
Ben sizin yerinizde olsam Redragon'u sipariş etmiştim bile.
Bu fiyata kaçmaz.
Bu klavye hakkında pek bir fikrim yok ya.Redragon'u not ettim hocam zaten. Sadece, sonuçta bir kere aldığım için içim rahat etsin istiyorum yani bütün alternatifleri görerek.
Şu linkini bıraktığım nasıldır? Yurt dışı olduğunu gördüm![]()