Xiaomi redmi 7 takılma

Venom35

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
848
pubg mobile gelen son güncelleme ile telefonum oyundayken takılmaya başladı bir çözümü varmı fakat normal şekilde değil mesela joystiği ileri hareket ettirdiğimde 5-6 saniye sonra geliyor bunun bir çözümü varmıdır ?

grafikleri düşür. Belki kendini ultra ayarlara almıştır.

PUBG mobile gelen son güncelleme ile telefonum oyundayken takılmaya başladı bir çözümü varmı fakat normal şekilde değil mesela joystiği ileri hareket ettirdiğimde 5-6 saniye sonra geliyor bunun bir çözümü varmıdır ?
Poco F1 ve Redmi 7'lerde oluyor sanırım.
Yabancı sitelerde bunlarla ilgili konular var.
Oralardan çözüm ararsan belki daha faydalı olabilir.

Poco F1 ve Redmi 7'lerde oluyor sanırım.
Yabancı sitelerde bunlarla ilgili konular var.
Oralardan çözüm ararsan belki daha faydalı olabilir.
ben nrmalde redmi note 7 aacaktım fakat almaya gittiğimde mağazada kalmamıştıyine teşekkürler alırken biraz acele ettim sanırım keşke etmeseydim :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

grafikleri düşür. Belki kendini ultra ayarlara almıştır.
en düşükte

ben nrmalde redmi note 7 aacaktım fakat almaya gittiğimde mağazada kalmamıştıyine teşekkürler alırken biraz acele ettim sanırım keşke etmeseydim :(
en düşükte
Boş ver, sıkma canını.
Belki dediğin gibi güncelleme ile gelen bir sorundur,
Daha önceden sorunsuz oynuyorsan düzelecektir diye düşünüyorum.

Boş ver, sıkma canını.
Belki dediğin gibi güncelleme ile gelen bir sorundur,
Daha önceden sorunsuz oynuyorsan düzelecektir diye düşünüyorum.
daha önceden çatır çatır oynuyordum hiç bir şekilde kasmıyordu aralıksız oyundan hiç çıkmadan 10 saat oynadığım oluyordu

daha önceden çatır çatır oynuyordum hiç bir şekilde kasmıyordu aralıksız oyundan hiç çıkmadan 10 saat oynadığım oluyordu
Tamam o zaman, update ile alakalı olabilir.
Store üzerinden yorumlara bak, genelde oraya yazıyorlar, güncelleme sonrası donuyor vs. olarak.

şarjı çok gitmesin diye pil tasarrfu moduna alıyorum ondan olabilirmi acaba işlemciyi ve ekran kartını kısıtlamasından çünkü ekran kartı hiç bir zaman tam performans veremiyr (pil tasarrfu açıkken )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam o zaman, update ile alakalı olabilir.
Store üzerinden yorumlara bak, genelde oraya yazıyorlar, güncelleme sonrası donuyor vs. olarak.
evet kullanıcı larda vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,739
Üyeler
188,472
Son üye
Atillas
Geri