Maksimum 2 Bin TL Telefon Önerisi

Yani kaçak değil mi dostum? Kaçak olmadan bu fiyata alman imkansız.
Kaçak değil yurtdışından getirilip imei kaydı yaptırılmış şekilde aldım.E-Devlet'de de orjinal kayıtlı görüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bunu almıştım son 2-3 tane kalmıştı.Ama fiyatı daha düşüktü.

Kaçak değil yurtdışından getirilip imei kaydı yaptırılmış şekilde aldım.E-Devlet'de de orjinal kayıtlı görüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bunu almıştım son 2-3 tane kalmıştı.Ama fiyatı daha düşüktü.
Global version kayıtsız garantisiz demek size satmadan önce kayıt yapmış olabilirler

Yurtdışı POCO X3 al keyfine bak.

TCL 10L yazılımı nasıl kuzenim telefon alacak hep samsung kullandı benzer mi samsung ile
şu an telefon ile ilgili tek şikayetim arada sırada kendi kendini yeniden başlatması olabilir. Anlam veremediğim bir şekilde telefon bazen kendini yeniden başlatıyor ancak normal yeniden başlatmadan biraz farklı oluyor, telefonun tekrardan açılması 6 saniye falan sürüyor. Bu yüzden beni çok etkilemiyor. Donanımsal bir sorun mu yoksa yazılımsal bir sorun mu bilmiyorum, yakın zamanda telefonu sıfırlayıp tekrar gözden geçireceğim.

Telefonun bataryası ne yaptığınıza bağlı olarak bana yetse de size yetmeyebilir. Instagram'da dolaşırken ya da telefondan Brave tarayıcısı üzerinden foruma girdiğimde ortalama her 5 dakikada 1 şarjım gidiyor. Yani tüm gün boyunca Instagram'da veya forumda takılsam ortalama 7.5-8 saat ekran süresi alırım.

TCL 10L hakkında başka sorunuz varsa alabilirim.

Düzenleme 1:

Telefonu sıfırladıktan sonra kendi kendine yeniden başlatma sorunu düzeldi.

Son düzenleme:
şu an telefon ile ilgili tek şikayetim arada sırada kendi kendini yeniden başlatması olabilir. Anlam veremediğim bir şekilde telefon bazen kendini yeniden başlatıyor ancak normal yeniden başlatmadan biraz farklı oluyor, telefonun tekrardan açılması 6 saniye falan sürüyor. Bu yüzden beni çok etkilemiyor. Donanımsal bir sorun mu yoksa yazılımsal bir sorun mu bilmiyorum, yakın zamanda telefonu sıfırlayıp tekrar gözden geçireceğim.

Telefonun bataryası ne yaptığınıza bağlı olarak bana yetse de size yetmeyebilir. Instagram'da dolaşırken ya da telefondan Brave tarayıcısı üzerinden foruma girdiğimde ortalama her 5 dakikada 1 şarjım gidiyor. Yani tüm gün boyunca Instagram'da veya forumda takılsam ortalama 7.5-8 saat ekran süresi alırım.

TCL 10L hakkında başka sorunuz varsa alabilirim.
Sizce m21 mi 10l mi kuzenim çok oyun oynayan birisi değil haftada bir pubg girer önemli olan kamera ve şarj süresi sanırım

Geri