Çağrı Yılmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 10,664
Hayır imei kayıtlı global versiyon aldık.Sanırım kaçak aldınız.
Hayır imei kayıtlı global versiyon aldık.Sanırım kaçak aldınız.
Yani kaçak değil mi dostum? Kaçak olmadan bu fiyata alman imkansız.Hayır imei kayıtlı global versiyon aldık.
Kaçak değil yurtdışından getirilip imei kaydı yaptırılmış şekilde aldım.E-Devlet'de de orjinal kayıtlı görüküyor.Yani kaçak değil mi dostum? Kaçak olmadan bu fiyata alman imkansız.
Global version kayıtsız garantisiz demek size satmadan önce kayıt yapmış olabilirlerKaçak değil yurtdışından getirilip imei kaydı yaptırılmış şekilde aldım.E-Devlet'de de orjinal kayıtlı görüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xiaomi Poco X3 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Xiaomi Poco X3 ilanları burada. Xiaomi Poco X3 fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Ben bunu almıştım son 2-3 tane kalmıştı.Ama fiyatı daha düşüktü.
Geç cevap verdim, kusura bakma. Foruma zar zor girebiliyorum.
TCL 10L yazılımı nasıl kuzenim telefon alacak hep samsung kullandı benzer mi samsung ile
Şikayetin varsa yazabilirsin.Geç cevap verdim, kusura bakma. Foruma zar zor girebiliyorum.
Ek olarak şu anda neye cevap vermem gerektiğini anlamayamadım![]()
şu an telefon ile ilgili tek şikayetim arada sırada kendi kendini yeniden başlatması olabilir. Anlam veremediğim bir şekilde telefon bazen kendini yeniden başlatıyor ancak normal yeniden başlatmadan biraz farklı oluyor, telefonun tekrardan açılması 6 saniye falan sürüyor. Bu yüzden beni çok etkilemiyor. Donanımsal bir sorun mu yoksa yazılımsal bir sorun mu bilmiyorum, yakın zamanda telefonu sıfırlayıp tekrar gözden geçireceğim.TCL 10L yazılımı nasıl kuzenim telefon alacak hep samsung kullandı benzer mi samsung ile
Sizce m21 mi 10l mi kuzenim çok oyun oynayan birisi değil haftada bir pubg girer önemli olan kamera ve şarj süresi sanırımşu an telefon ile ilgili tek şikayetim arada sırada kendi kendini yeniden başlatması olabilir. Anlam veremediğim bir şekilde telefon bazen kendini yeniden başlatıyor ancak normal yeniden başlatmadan biraz farklı oluyor, telefonun tekrardan açılması 6 saniye falan sürüyor. Bu yüzden beni çok etkilemiyor. Donanımsal bir sorun mu yoksa yazılımsal bir sorun mu bilmiyorum, yakın zamanda telefonu sıfırlayıp tekrar gözden geçireceğim.
Telefonun bataryası ne yaptığınıza bağlı olarak bana yetse de size yetmeyebilir. Instagram'da dolaşırken ya da telefondan Brave tarayıcısı üzerinden foruma girdiğimde ortalama her 5 dakikada 1 şarjım gidiyor. Yani tüm gün boyunca Instagram'da veya forumda takılsam ortalama 7.5-8 saat ekran süresi alırım.
TCL 10L hakkında başka sorunuz varsa alabilirim.
@Hepra M21 kullanıyordu sanırım.Sizce m21 mi 10l mi kuzenim çok oyun oynayan birisi değil haftada bir PUBG girer önemli olan kamera ve şarj süresi sanırım
O telefonlar hakkında bir bilgim yok açıkçası.Sizce m21 mi 10l mi kuzenim çok oyun oynayan birisi değil haftada bir PUBG girer önemli olan kamera ve şarj süresi sanırım