Zaten ders calisyorum hafta sonu kurslarim var günlük 100-200 soru arası çözüyorumKanka bu sene sınavın var izin vermemesi normal.
Baban haklı gibi iyi bir lise kazanman lazım yoksa işin zor, zaten ondan sonra baban rahat izin verir.
8.sınıfmışsın. Babanın dediğini yap, pişman olmazsın.
Kanka bu sene sınavın var izin vermemesi normal.
Baban güzel bir lise kazanmanı istiyor
Zaten ders calisyorum hafta sonu kurslarim var günlük 100-200 soru arası çözüyorum
100-200 çok çok az, en az 300 çözmen lazım.Zaten ders calisyorum hafta sonu kurslarim var günlük 100-200 soru arası çözüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 300 çok fazla değil mi100-200 çok çok az, en az 300 çözmen lazım.
Geçen yıl girip 0.44 yüzdeliğe girdim, var bir bildiğim ki söylüyorum.Hocam 300 çok fazla değil miçözebilirse daha iyi olur ama bana imkansız gibi geldi
Tmama abi bana kızma ben bilmiyoruGeçen yıl girip 0.44 yüzdeliğe girdim, var bir bildiğim ki söylüyorum.![]()
Aga ben 2019 LGS'de 0.11 yapmıştım günde 100 soruyu geçmedimGeçen yıl girip 0.44 yüzdeliğe girdim, var bir bildiğim ki söylüyorum.![]()
La 2019'u fulledim ben sınavdan sonra.Aga ben 2019 LGS'de 0.11 yapmıştım günde 100 soruyu geçmedim![]()
Sınav ortamı olmayınca tabii fullersin. Benim 1 yanlış da heyecandan 'olması' kelimesini 'olmaması' diye okuduğum için olmuştu :/ full çekiyordum ben de.La 2019'u fulledim ben sınavdan sonra.![]()
Helal olsun.Sınav ortamı olmayınca tabii fullersin. Benim 1 yanlış da heyecandan 'olması' kelimesini 'olmaması' diye okuduğum için olmuştu :/ full çekiyordum ben de.
"arkaaşlar 1 yanlışım çıktı çko üzgünüm intihar etcem" cilerden değilsinSınav ortamı olmayınca tabii fullersin. Benim 1 yanlış da heyecandan 'olması' kelimesini 'olmaması' diye okuduğum için olmuştu :/ full çekiyordum ben de.
Aga ben 2019 LGS'de 0.11 yapmıştım günde 100 soruyu geçmedim![]()
nolmuş %13'e girdiysemGeçen yıl girip 0.44 yüzdeliğe girdim, var bir bildiğim ki söylüyorum.![]()