650 700 tl lik mouse

Fsburak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
377
650 700 tl lik mouse önerisi zowie olsun yeter

Hocam neden zowie istiyorsunuz? E-Sporcuların kullanması dışında çok fazla artısı yok. Sensörleri fiyatına göre çok iyi değil. Eğer zowie tarzı bir şey istiyorsanız bunu öneririm. Hafif ve 3389 sensörü var.
@epica59

@epica59
Hocam neden zowie istiyorsunuz? E-Sporcuların kullanması dışında çok fazla artısı yok. Sensörleri fiyatına göre çok iyi değil. Eğer zowie tarzı bir şey istiyorsanız bunu öneririm. Hafif ve 3389 sensörü var.
arkadaşımda zowie var ve ilk defa kullandığımda cs de 30 vurdum faceit de ve baya rahat geldi bana bu yüzden zowie alıcam

yanlış hatırlamıyorsam ec 2 idi ama stoklarda ec2 bulamıyorum

Bu var. Fakat 3360 sensörü var. Attığım fare hem daha ucuz hem de sensör olarak daha iyi. İkisi de neredeyse aynı. Fakat birisi palm grip'e (zowie) daha uygunken diğeri claw grip'e (XM1) daha uygun. Tutuş şekliniz nedir?

Glourious model o var hafif bir mouse istersen genelde fortnite oynayanlar kullanıyor

Bu var. Fakat 3360 sensörü var. Attığım fare hem daha ucuz hem de sensör olarak daha iyi. İkisi de neredeyse aynı. Fakat birisi palm grip'e (zowie) daha uygunken diğeri claw grip'e (XM1) daha uygun. Tutuş şekliniz nedir?
3360 üstü çok fark edilmiyor kendim de test ettim o yüzden şekli uygun geleni alması daha mantıklı. Attığınız model 3310 sensörü mevcut ec 2b ve dirke ec2 olan modellerin sensörü 3360. Endgame xm1 de claw için stok haliyle şuan en iyi mouselardan biri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zowie alma diyenler bu tercih meselesi claw tutuyorum bundan önce razer viper kullandım hem hissiyat hem clickleri felan aşırı kötü geldi bana zowie s2 çok hoşuma gidiyor. Huano switchleri olsun kaplaması tam çok hafif çok ağır olmayan ağırlığı ile bana çok uydu. Zowienin tek sıkıntısı kablosu ve skatezleri. Skatezleri aliexpress üzerinden kuponla 10 20 liraya alınabilir. Paracord çok gerekli değil ama alınca çok güzel oluyor. Mouse bungee de varsa tadından yenmez. Tabi bu fiyatlara daha iyi seçenekler var ama zowie denemeden alınmaz denmesi mantıksız.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,252
Üyeler
184,754
Son üye
Berkcanbrs
Geri