arkadaşımda zowie var ve ilk defa kullandığımda cs de 30 vurdum faceit de ve baya rahat geldi bana bu yüzden zowie alıcam@epica59
Hocam neden zowie istiyorsunuz? E-Sporcuların kullanması dışında çok fazla artısı yok. Sensörleri fiyatına göre çok iyi değil. Eğer zowie tarzı bir şey istiyorsanız bunu öneririm. Hafif ve 3389 sensörü var.
![]()
Endgame Gear XM1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Endgame Gear XM1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Endgame Gear XM1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.068,74 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
arkadaşın hangi mouse kullanıyor650 700 TL lik mouse önerisi zowie olsun yeter
Aynısından al ozamanarkadaşımda zowie var ve ilk defa kullandığımda cs de 30 vurdum faceit de ve baya rahat geldi bana bu yüzden zowie alıcam
Arkadaşınızın mouse'u zowie hangi modeldi?arkadaşımda zowie var ve ilk defa kullandığımda cs de 30 vurdum faceit de ve baya rahat geldi bana bu yüzden zowie alıcam
bütçeyi çok aşıyor arkadaş 650-700 tl demişZowie alacagina logitech g pro wireles al
yanlış hatırlamıyorsam ec 2 idi ama stoklarda ec2 bulamıyorum
Yurt dışında baya satan bir mouse 50 dolar fiyatı varGlourious model o var hafif bir mouse istersen genelde fortnite oynayanlar kullanıyor
3360 üstü çok fark edilmiyor kendim de test ettim o yüzden şekli uygun geleni alması daha mantıklı. Attığınız model 3310 sensörü mevcut ec 2b ve dirke ec2 olan modellerin sensörü 3360. Endgame xm1 de claw için stok haliyle şuan en iyi mouselardan biri.![]()
BenQ Zowie EC2-A Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BenQ Zowie EC2-A Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! BenQ Zowie EC2-A Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu var. Fakat 3360 sensörü var. Attığım fare hem daha ucuz hem de sensör olarak daha iyi. İkisi de neredeyse aynı. Fakat birisi palm grip'e (zowie) daha uygunken diğeri claw grip'e (XM1) daha uygun. Tutuş şekliniz nedir?