2JZ-GTE
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,782
TC yasalarında ip tv kullanmanın hapis cezası var ayrıca ip tv korsan yayıncılıktır.İnternet değerleriniz iyiyse alınır gayet kullanışlı
TC yasalarında ip tv kullanmanın hapis cezası var ayrıca ip tv korsan yayıncılıktır.İnternet değerleriniz iyiyse alınır gayet kullanışlı
Daha yeni alacağız dostum. Ip Tv programı falan bilgim yok.Bütçe ve ne kadar süreli istiyorsun?
Kullandığın IP TV programı ne?
O yüzden mi büyük firmalarda bile satış yapılıyor ?TC yasalarında ip tv kullanmanın hapis cezası var ayrıca ip tv korsan yayıncılıktır.
Hocam IP TV ile Selcuksports'un farkı nedir?Bütçe ve ne kadar süreli istiyorsun?
Kullandığın IP TV programı ne?
Ne kadar süreli istiyorsun? Süreye göre değişiyor.Daha yeni alacağız dostum. Ip Tv programı falan bilgim yok.
Çok yüksek fiyat olmasın (pşyasayı bilmediğim için , orta seviye bir şey olsa iyi olur)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O yüzden mi büyük firmalarda bile satış yapılıyor ?
Selcuksports'un ne olduğunu bilmiyorum. İlk defa duydum.Hocam IP TV ile Selcuksports'un farkı nedir?
Bu arada arkadaş haklı.TC yasalarında ip tv kullanmanın hapis cezası var ayrıca ip tv korsan yayıncılıktır.
Maç izlediğiniz bir site hocam bakın 2 dk isterseniz.Ne kadar süreli istiyorsun? Süreye göre değişiyor.
Selcuksports'un ne olduğunu bilmiyorum. İlk defa duydum.
Bu arada arkadaş haklı.![]()
O sadece sitedir muhtemelen. Ben 24.000den fazla kanalın ve vod yayınının bulunduğu, sadece sana ait olan bir sistemden bahsediyorum.Maç izlediğiniz bir site hocam bakın 2 dk isterseniz.
Süreli derken nasıl yani ?Ne kadar süreli istiyorsun? Süreye göre değişiyor.
Selcuksports'un ne olduğunu bilmiyorum. İlk defa duydum.
Bu arada arkadaş haklı.![]()
Daha yeni alacağız dostum. Ip Tv programı falan bilgim yok.
Çok yüksek fiyat olmasın (pşyasayı bilmediğim için , orta seviye bir şey olsa iyi olur)
O yüzden mi büyük firmalarda bile satış yapılıyor ?
Eğer ip tv kullanırsan seni şikayet etcemBende şaka yapmıştım zaten![]()
bizdeki 1 dk falan maks geriden geliyori
ip tv İnternet üzerinden yayın yapan cihaz
ip tv de maçlar geriden geliyor iyi ip tv bulman lazım
Selçukspor Korsan maç izleme sitesi,Iptv para verip alırsan yasal bir şey.Hocam IP TV ile Selcuksports'un farkı nedir?