150-200 TL bandına gaming kulaklik

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,217
150-200 tl fiyat bandında bu kulakigi buldum ve hoşuma da gitti

Önerebileceginiz başka kulaklıklar var mı bir de benim için en iyi etken kulağın arkasında boşluk bırakmaması bu bizim buradaki internet kafe de vardı orda gördüm kulağa çok rahat otururdu hoşuma da gitti

Önerebileceginiz başka kulaklıklar var mı bir de benim için en iyi etken kulağın arkasında boşluk bırakmaması bu bizim buradaki internet kafe de vardı orda gördüm kulağa çok rahat otururdu hoşuma da gitti
James Donkey 711/az daha zorlayıp 712 gamepower medusa/luna taraflarına bakabilirsin.

Fena sayılmaz ama benim tercihim James Donkey tarafından olucaktır sağlamlık ve kalite.

Kulak içi kulaklıkta düşünebilirsin çünkü o seviyedeki kulakliklar pek rahat değiller.

Bro gamepower mei seç derdim mikrofon fln çok iyi 50 TL daha fazla ama değer bence

Rampage alpha x rgb kesinlikle öneririm çok rahat ve mikrofonuda iyidir kesinlikle tavsiye ederim

Fena sayılmaz ama benim tercihim James Donkey tarafından olucaktır sağlamlık ve kalite.
Hacı adam karşılaştırmanı istiyor :) benim tercihim falan olmaz öyle bi önerme olamaz senin söylediğin kulaklığı onunkiyle karşılaştır hangisi daha iyiyse onu öner eğer bilmiyorsan onu al bunu al yazma. Sen bi kulaklığı sevmiş olabilirsin ama karşındaki kişinin sorduğu kulaklığa da bi bak karşılaştır.

Hacı adam karşılaştırmanı istiyor :) benim tercihim falan olmaz öyle bi önerme olamaz senin söylediğin kulaklığı onunkiyle karşılaştır hangisi daha iyiyse onu öner eğer bilmiyorsan onu al bunu al yazma. Sen bi kulaklığı sevmiş olabilirsin ama karşındaki kişinin sorduğu kulaklığa da bi bak karşılaştır.
Kardeşim youtube de 50 tane videosu var buraya iş olsun diye mi yazıyorsun bu arada önereceğiniz başka kulaklık varmı diyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,908
Üyeler
187,416
Son üye
tamath
Geri