Zaman geçtikce geçiyor1 haftadır kick boks a gidiyorum. Bu gün antreman sırasında çeneme sert bir tekme yedim.
Çenemi sıktığımda hafif bir acı var daha önce bunu yaşayan kişi ağrısını nasıl geçirdiğini söylerse sevinirim.
Bana da benzer bir şey olmuştu. Hoca gardını al dedi, tam alamadım. Suratıma güzel bir yumruk attı. Pek bir şey olmadı (Çenemde ki büyük, mor şişlik haricinde)1 haftadır kick boks a gidiyorum. Bu gün antreman sırasında çeneme sert bir tekme yedim.
Çenemi sıktığımda hafif bir acı var daha önce bunu yaşayan kişi ağrısını nasıl geçirdiğini söylerse sevinirim.
Biri şey olmaz1 haftadır kick boks a gidiyorum. Bu gün antreman sırasında çeneme sert bir tekme yedim.
Yumruğa biraz alıştım ama bu tekmeyi daha önce hiç yememiştim.Bana da benzer bir şey olmuştu. Hoca gardını al dedi, tam alamadım. Suratıma güzel bir yumruk attı. Pek bir şey olmadı (Çenemde ki büyük, mor şişlik haricinde)
Yakında daha başka yerlerine de yiyeceksin o tekmeyi daha bu ne kiYumruğa biraz alıştım ama bu tekmeyi daha önce hiç yememiştim.
Ben bu tarz dövüş sporlarını spor olarak görmüyorum neden sırf spor yapmak için birine vurim yada o bana vursunBu yüzden çekiniyorum dövüşmeli sporlardan.