Çeneye Tekme Yemek!!

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,772
1 haftadır kick boks a gidiyorum. Bu gün antreman sırasında çeneme sert bir tekme yedim.
Çenemi sıktığımda hafif bir acı var daha önce bunu yaşayan kişi ağrısını nasıl geçirdiğini söylerse sevinirim.

1 haftadır kick boks a gidiyorum. Bu gün antreman sırasında çeneme sert bir tekme yedim.
Çenemi sıktığımda hafif bir acı var daha önce bunu yaşayan kişi ağrısını nasıl geçirdiğini söylerse sevinirim.
Zaman geçtikce geçiyor

Bana da benzer bir şey olmuştu. Hoca gardını al dedi, tam alamadım. Suratıma güzel bir yumruk attı. Pek bir şey olmadı (Çenemde ki büyük, mor şişlik haricinde)

Bu yüzden çekiniyorum dövüşmeli sporlardan.

Biri şey olmaz

Bana da benzer bir şey olmuştu. Hoca gardını al dedi, tam alamadım. Suratıma güzel bir yumruk attı. Pek bir şey olmadı (Çenemde ki büyük, mor şişlik haricinde)
Yumruğa biraz alıştım ama bu tekmeyi daha önce hiç yememiştim.

Fırına giren terler :D de kafalık takmıyormusunuz?

Ya nolmuş bir tane tekmeden ya takma bu kadar gel ben sana kolalı nargile ısmarliyim hiç bir şeyin kalmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,242
Üyeler
187,800
Son üye
sarpye
Geri