Çeneye Tekme Yemek!!

Ben bu tarz dövüş sporlarını spor olarak görmüyorum neden sırf spor yapmak için birine vurim yada o bana vursun
Kesinlikle katılıyorum savunmayı öğretiyor ama dövülerek değil.

1 haftadır kick boks a gidiyorum. Bu gün antreman sırasında çeneme sert bir tekme yedim.
Çenemi sıktığımda hafif bir acı var daha önce bunu yaşayan kişi ağrısını nasıl geçirdiğini söylerse sevinirim.
Zaman.... dostum

Ben de salı günü Kickboksa başlayacağım hoca haftada 3 gün, günde 1 saat dedi. Seninki ne kadar sürüyor. Bir de hoca Kickboksla Muay Thai karışık vereceğim sonradan bir yere yoğunlaşacaksın dedi. İlk defa duyuyorum mantıklı mı bu?

Ben yumruk yemiştim çenem hâlâ kütlüyor ve bazen çenen sıkışabilir ağzını açamayabilirsin bende olmuştu kapatıp açınca düzeliyor ama

Ben de salı günü Kickboksa başlayacağım hoca haftada 3 gün, günde 1 saat dedi. Seninki ne kadar sürüyor. Bir de hoca Kickboksla Muay Thai karışık vereceğim sonradan bir yere yoğunlaşacaksın dedi. İlk defa duyuyorum mantıklı mı bu?
Haftada 3 gün.
Pazartesi/Çarşamba/Cuma
19:00/20:00 saatleri arası.
Bende şuan kick boks/boks/muay thai yapıyorum karışık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde çıkarmaman lazım. Hoca mı dedi çıkar diye.
Daha almadım ki çıkarıyım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben yumruk yemiştim çenem hâlâ kütlüyor ve bazen çenen sıkışabilir ağzını açamayabilirsin bende olmuştu kapatıp açınca düzeliyor ama
Pc mi bu kapatıp açacağım :)

Geri