Şaşırdım ve tırstımNe oldu hocam?
Kesinlikle katılıyorum savunmayı öğretiyor ama dövülerek değil.Ben bu tarz dövüş sporlarını spor olarak görmüyorum neden sırf spor yapmak için birine vurim yada o bana vursun
Artık değişmişsiniz dir herhalde hayat değiştiren tekmeYumruğa biraz alıştım ama bu tekmeyi daha önce hiç yememiştim.
1 sene gittik. Dayak yemekten başka bir şey öğretmedi şişko hoca.Kesinlikle katılıyorum savunmayı öğretiyor ama dövülerek değil.
Zaman.... dostum1 haftadır kick boks a gidiyorum. Bu gün antreman sırasında çeneme sert bir tekme yedim.
Çenemi sıktığımda hafif bir acı var daha önce bunu yaşayan kişi ağrısını nasıl geçirdiğini söylerse sevinirim.
gg EZ1 haftadır kick boks a gidiyorum. Bu gün antreman sırasında çeneme sert bir tekme yedim.
Çenemi sıktığımda hafif bir acı var daha önce bunu yaşayan kişi ağrısını nasıl geçirdiğini söylerse sevinirim.
hahahah Vur Sende hocam yapıştırBundan sonra acımıcam bende.
Normalde çıkarmaman lazım. Hoca mı dedi çıkar diye.Sparring günüydü bugün o yüzden takmadım.
Haftada 3 gün.Ben de salı günü Kickboksa başlayacağım hoca haftada 3 gün, günde 1 saat dedi. Seninki ne kadar sürüyor. Bir de hoca Kickboksla Muay Thai karışık vereceğim sonradan bir yere yoğunlaşacaksın dedi. İlk defa duyuyorum mantıklı mı bu?
Daha almadım ki çıkarıyım.Normalde çıkarmaman lazım. Hoca mı dedi çıkar diye.
Pc mi bu kapatıp açacağımBen yumruk yemiştim çenem hâlâ kütlüyor ve bazen çenen sıkışabilir ağzını açamayabilirsin bende olmuştu kapatıp açınca düzeliyor ama