Ps4 için Kaplama önerileri

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,406
Ps4 için kaplama önerebilir misiniz? ? sony özel oyunlarindan olabilir yada şık duran tasarimlardan kaliteli kalitesiz farketmez.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o değil de bunu gördüm :D bunu harbi alan var mıdır ya. :D tamam sevebilirsin destekleyebilirsin ama ps4 kaplamada yapmazsın hahah :D :D

o değil de bunu gördüm :D bunu harbi alan var mıdır ya. :D tamam sevebilirsin destekleyebilirsin ama ps4 kaplamada yapmazsın hahah :D :D
Reklam olarak koyuyolar bide gzifzgic

Oha rte li varmış sipariş edicem bugun

Yani Kankam Şöyle Hangi Oyunu Seversin ps De
Mesela Ben Uncaharted 4 hayraniyim

Mesela God Of War:

The Last Of Us:

Days Gone:

Gta 5:

Bunlar Örnek Mesela

Not: Daha Önce Trendyoldan Alışveriş Yapmadım Nasıl Bir Hizmet Sunarlar Bilemem

Ancak Ben Ps 4 alacak Olsam Kesinlikle Uncaharted kaplama yapardim

Star wars ın renkleri çok güzel duruyo ama
Mesela Ben Uncaharted 4 hayraniyim

Mesela God Of War:

The Last Of Us:

Days Gone:

Gta 5:

Bunlar Örnek Mesela

Not: Daha Önce Trendyoldan Alışveriş Yapmadım Nasıl Bir Hizmet Sunarlar Bilemem

Ancak Ben Ps 4 alacak Olsam Kesinlikle Uncaharted kaplama yapardim
İçlerinden en güzelleri Uncharted ve the last of us :) tlou hayrani olduğum için tlou olani alicam gibi ama internette biraz araştirdiğimda sadece senin attiğin var niye çok seçenek yok acaba

Star wars ın renkleri çok güzel duruyo ama

İçlerinden en güzelleri Uncharted ve the last of us :) tlou hayrani olduğum için tlou olani alicam gibi ama internette biraz araştirdiğimda sadece senin attiğin var niye çok seçenek yok acaba
Bilemem Dostum Evet Banada En Güzeli Uncaharted Geliyor O Oyunu Kesinlikle Aldığında Oynamalısın

Geri