Yeni yerli oyun Ağrı

Biraz reklam gibi olmuş kaldır istersen ceza yiyebilirsin
Reklam amaçlı bir paylaşım değil ki. Oyunu bu arkadaş yapmamış sonuçta. Sen Steam oyun linki paylaşırken Steam'ın reklamını yapmış olmuyorsun neticede.

Çıkmadı ! Bu aslında bir parodi oyunu. Tek olayı milli ve kültürel değerleri sömürüp kendinden söz ettirmek isteyen ancak istediği tepkileri alamayan vasat "sözde" oyun geliştiricisi gruba karşı yapılan bir oyun. Bir tane daha vardı ama adını unuttum , o da parodi amaçlı yapılmıştı. Suyu çıkan şey "Erzurum" veya TLOU kopyası oyunu gibi amacı belli olan oyunlar :)

Reklam amaçlı bir paylaşım değil ki. Oyunu bu arkadaş yapmamış sonuçta. Sen Steam oyun linki paylaşırken Steam'ın reklamını yapmış olmuyorsun neticede.
Yeni Oyun Çıkmış diyip link paylaşınca biraz tanıtıma girmiş gibi oluyor.Risk açısından öyle dedim.

Ne kadar mod olsa da istikbal göklerdedir adamdır, çıkalı 10 yıldan fazla oldu ama o kars kayseri gibi oyunlara bin basıyor.
Bir de şey vardı oyunun adını unuttum RPG oyunu vardı türk yapımı köyde başlıyorduk destanlı bir şeydi adı.

Çıkmadı ! Bu aslında bir parodi oyunu. Tek olayı milli ve kültürel değerleri sömürüp kendinden söz ettirmek isteyen ancak istediği tepkileri alamayan vasat "sözde" oyun geliştiricisi gruba karşı yapılan bir oyun. Bir tane daha vardı ama adını unuttum , o da parodi amaçlı yapılmıştı. Suyu çıkan şey "Erzurum" veya TLOU kopyası oyunu gibi amacı belli olan oyunlar :)
Biliyorum ama suyu çıktı.Bir tane falan degilki 3. bu.

Direkt Türkiye diye oyun çıksa da rahatlasak.

Potentia aslında potansiyeli olan bir oyun. TLOU'a bu kadar benzemeye çalışmasaydi daha güzel bir şey ortaya çıkabilirdi. Ekip Potentia değil de başka bir oyun yapsaydı daha başarılı olabilirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,828
Üyeler
184,985
Son üye
MeHTML
Geri