Garip internet sorunu

Reaksiyon skoru
18
Biraz uzun olabilir kusura bakmayın. Şubat 10 tarihinde millenicom 100 megabitlik pakete geçtim ve hersey anlaşıldıği gibiydi kablosuzda download 40 50 civari upload ise sabit 8 alıyorum pubg mobileda sabit 40 44 ms veriyordu fakat son 1 2 haftadır bir süre boyunca 72 ms ve sonrasında 200 300 ms verip aşağı düşmüyordu ve en garip tarafıda play storedan uygulama indirirken 8 10 megabit hızında indirirken googledan dosya indirirken hızım 1 2 maksimum 3 megabit oluyor ve oyun içi dosya indirirkende hız aynen bu şekilde yani önceden böyle değildi ping sorunu ve hız sorunu fakat son 1 2 haftadır böyle 2 gündürde müsteri hizmetlerini arayıp şikayet açıyorum fakat hız değerlerinde bir sorun olmadığı için herhangi bir islem yapılamıyoe sizce bunun sebebi nedir

Biraz uzun olabilir kusura bakmayın. Şubat 10 tarihinde millenicom 100 megabitlik pakete geçtim ve hersey anlaşıldıği gibiydi kablosuzda download 40 50 civari upload ise sabit 8 alıyorum PUBG mobileda sabit 40 44 ms veriyordu fakat son 1 2 haftadır bir süre boyunca 72 ms ve sonrasında 200 300 ms verip aşağı düşmüyordu ve en garip tarafıda play storedan uygulama indirirken 8 10 megabit hızında indirirken googledan dosya indirirken hızım 1 2 maksimum 3 megabit oluyor ve oyun içi dosya indirirkende hız aynen bu şekilde yani önceden böyle değildi ping sorunu ve hız sorunu fakat son 1 2 haftadır böyle 2 gündürde müsteri hizmetlerini arayıp şikayet açıyorum fakat hız değerlerinde bir sorun olmadığı için herhangi bir islem yapılamıyoe sizce bunun sebebi nedir
Öncelikle iddialara yönelik ekran görüntülerinde paylaşırsanız size daha rahat yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.

Bunun dışında millenicom WhatsApp müşteri temsilcisine bağlanıp daha rahat işlemlerinizi sürdürebilirsiniz. Aklınızda bulunsun.

Ara ara bu tür problemler Ben de yaşamaya başladım fakat WhatsApp temsilcisi ile görüştüm de problemi çözülüyor. 3 hafta veya 4 haftadır Herhangi bir problem yaşamıyorum doğrusu.

Indirme durumları ile alakalı genel bilgi bazında şunları söyleyebilirim.

Indirdiğiniz dosyanın hangi platformda olduğu zaten önemlidir fakat bir diğer unsur ise sizin aldığınız indirme miktarıyla indirdiğiniz platformun yükleme hızlı da önemli faktörlerdir. Her yerin altyapısının aynı düzey kalitede olmadığını da unutmamak gerekir. Ben de seninle aynı paketi kullanıyorum altyapım 95 megabit destekliyor ve ben 93 ya da 94 megabit sabit internet kullanıyorum.

Testleri her zaman kablolu bir cihaz üzerinden yaparak ekran görüntülerini saklayın. Millenicom WhatsApp temsilcisi ile bu görüntülerle temasa geçtiğinizde probleminizi çözecekler. Bir problem olmadığını size söylüyorlarsa, uzaktan yeniden başlatma talebinde bulunabilirsiniz. Maksimum 10 dakika içerisinde problem çözülecektir.

Modemin arayüzüne girip
Capture+_2021-03-28-01-26-39.png

Bu kısmı atar mısın?

Öncelikle iddialara yönelik ekran görüntülerinde paylaşırsanız size daha rahat yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.

Bunun dışında millenicom WhatsApp müşteri temsilcisine bağlanıp daha rahat işlemlerinizi sürdürebilirsiniz. Aklınızda bulunsun.

Ara ara bu tür problemler Ben de yaşamaya başladım fakat WhatsApp temsilcisi ile görüştüm de problemi çözülüyor. 3 hafta veya 4 haftadır Herhangi bir problem yaşamıyorum doğrusu.

Indirme durumları ile alakalı genel bilgi bazında şunları söyleyebilirim.

Indirdiğiniz dosyanın hangi platformda olduğu zaten önemlidir fakat bir diğer unsur ise sizin aldığınız indirme miktarıyla indirdiğiniz platformun yükleme hızlı da önemli faktörlerdir. Her yerin altyapısının aynı düzey kalitede olmadığını da unutmamak gerekir. Ben de seninle aynı paketi kullanıyorum altyapım 95 megabit destekliyor ve ben 93 ya da 94 megabit sabit internet kullanıyorum.

Testleri her zaman kablolu bir cihaz üzerinden yaparak ekran görüntülerini saklayın. Millenicom WhatsApp temsilcisi ile bu görüntülerle temasa geçtiğinizde probleminizi çözecekler. Bir problem olmadığını size söylüyorlarsa, uzaktan yeniden başlatma talebinde bulunabilirsiniz. Maksimum 10 dakika içerisinde problem çözülecektir.
Evet testi kablolu yapmam gerektiğini biliyorum fakat sizde beni anlamadınız altyapım 82 megabit destekliyor kablosuzda 40 50 civarı hız alıyorum ve upload sabit 8 yani şubat ayında ilk zamanlar 1 2 hafta fln sabit 40 ms 44 ms veriyodu ve üstünü görmüyordu fakat suan 40 ms i asla görmüyor dedigim gibi 200 300 lere kadar çıkıyor ve bazen 500 600 ude buluyor mesela bundan önce 24 lük ttnet kullanıyodum pingim 60 ın üstüne kolay kolay cıkmıyodu veya 16 lık türktelekom kullanan arkadasım var download da 6 7 civari alıyor upload ise 1 alıyor fakat aldığımız ping değerleri es degee bazen benim daha kötü oluyor

Dosya konusuna gelirsek mediafair(ismini düzgün yazamamış olabilirim) den dosya indirirken hızım 0.5 1 veya 2 megabit dolaylarında oluyor 3 ü kolay kolay geçmiyor ve önceden böyle degildi müsteri hizmetler de 2 gündür bişi yapmiyor soruna bende anlam veremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modemin arayüzüne girip Alıntıyı görüntüle
Bu kısmı atar mısın?
Dediğim gibi hızda bir sorun yok dedigin kısmıda ekledim

Ekler

• 20210328_012953.jpg
    20210328_012953.jpg
    51.9 KB · Hit: 55
Geri