Abdullah Işık
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tl bazında kaçtan aldın .valla bilmiyom bi baktım stokta var direk yapıştırdım bugün ödemeyi aldı 1-2 güne kargolanır
Tl bazında kaçtan aldın .valla bilmiyom bi baktım stokta var direk yapıştırdım bugün ödemeyi aldı 1-2 güne kargolanır
karttan tam 4457 TL çektiTL bazında kaçtan aldın .
Harika hayrını gör umarım tez vakitte bende bir tane yakalarım. Bir tavsiyen var mı şunu yap bunu yap diyeceğin . Nasıl yakalayabilirim.karttan tam 4457 TL çekti
Zotac RTX 3060 12 GB
Ürünü alırken yanında böyle bir şey yazıyor muydu Only 3 left in stock (more on the way).karttan tam 4457 TL çekti
Zotac RTX 3060 12 GB
hocam hangi kartı aldınız acaba link atarmısınız bende amazon japonyadan sipariş vermeyi düşünüyorumAmazon japonyadan ekran kartı siparişi verdim ama daha hareket yok . Asıl sormak istediğim şu , ödemeyi biz onayladıktan sonra mı çekiyor ? Yoksa ürün direkt ellerine geldiğinde parayı çekiyorlar mı ?
hocam hangi kartı aldınız acaba link atarmısınız bende amazon japonyadan sipariş vermeyi düşünüyorum
Harika hayrını gör umarım tez vakitte bende bir tane yakalarım. Bir tavsiyen var mı şunu yap bunu yap diyeceğin . Nasıl yakalayabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@KeReM 1963 bilgin var mı ?Harika hayrını gör umarım tez vakitte bende bir tane yakalarım. Bir tavsiyen var mı şunu yap bunu yap diyeceğin . Nasıl yakalayabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ürünü alırken yanında böyle bir şey yazıyor muydu Only 3 left in stock (more on the way).
yazıyordu@KeReM 1963 bilgin var mı ?