15 Yaşındayım 92 Kiloyum Boyum 1.74m / Kilo vermek istiyorum

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,874
15 Yaşındayım 92 Kiloyum Boyum 1.74m
Günlük bi spor aktivitesi belirledim.

Her gün bunları yapıyorum. + Salı,Perşembe,Cumartesi,Pazar 1 saat yüksek tempolu yürüyüş yapıyorum.

NOT: Kilom fazla olabilir ancak kas yapım vs. belirgin yani yağ torbası değilim. 🤭

Amacım 70-75 kilo olmak.

Sizin bunlara başka öneriniz var mı?

Her gün bunları yapıyorum. + Salı,Perşembe,Cumartesi,Pazar 1 saat yüksek tempolu yürüyüş yapıyorum.

NOT: Kilom fazla olabilir ancak kas yapım vs. belirgin yani yağ torbası değilim. 🤭

Amacım 70-75 kilo olmak.

80 Kiloyum hedefini 65 falan yap. bende 15 yaşındayım boyum 1.67 Diyet yap. ve kendi yaptıklarını yap

Yemekten 10 dk önce 0.5 lik bir su bitir. Yemeğin ortasında kalk ve beş dakika bekle. Bekledikten sonra istesende iştahın kapanacaktır zaten

Amacım 70-75 kilo olmak.

aburcubur ve yüksek kalri li yemeklerden uzak dur

70 Kilo civarında takılırsan iyi olur ama altına inme. Boyun hala artabilir. Boyun 1.80 civarı olur da kilon 65 olursa çok iyi olmaz. Ben de kilo almaya çalışıyorum

80 Kiloyum hedefini 65 falan yap. bende 15 yaşındayım boyum 1.67 Diyet yap. ve kendi yaptıklarını yap
Eğer vücut yapım düzelmezse tabii ki de 70in altına düşmeye çalışırım. Diyet olarak ne yapabilirim bilmiyorum.

Zayıflamanın yolu diyetten geçer kardeşim. Sıkı diyet yapman lazım.

evde dura dura 1 senedir aşırı kilo aldık hem dışarı çıkamıyoruz sıktı bu iş valla iyice pc bağımlısına dönücem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,201
Üyeler
184,595
Son üye
erdenis
Geri