Yardım Gamepower Skadi 360mm Sıvı Soğutma Corsair Spec Delta Rgb'ye Olur Mu ?

WretcheR

80+
Reaksiyon skoru
126
Öndem max. 360,üstten max. 240mm destekliyor. Ama o sıvı soğutma ne kadar iyi bilmem.
Ön dediğiniz nereye takıyoruz ? Cpunun oraya değil mi ? Ön fanlara yakın şekilde gelecek borusu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

spec delta küçük kasa 360mm önermem. 240mm alın. Gamepower alınmaz. Kendim saber rgb klavyesini kullanıyorum W A D tuşlarında basmama sorunları oluyor bazen. Luna 7.1 kulaklığını kullanıyorum nadiren de olsa ses bir anda gidiyor. Kulaklığı söküp başka usb ye takınca düzeliyor.
360 alsam takamazmıyım ?

Ön dediğiniz nereye takıyoruz ? Cpunun oraya değil mi ? Ön fanlara yakın şekilde gelecek borusu

360 alsam takamazmıyım ?
Ön dediğim kasanın delikli mesh panelinin bulunduğu, normalde kasa fanlarının olduğu kısım.
Üst ise normalde boş olan yer, kasanın tepesi işte :D

360 alsam takamazmıyım ?
Üst tarafa takamazsınız. Ön tarafa 360mm desteği varsa takabilirsiniz ama spec delta kasasının hava akımı pek iyi değil. Öne 360mm radyatör gelince kasanız alev alır.

Ön dediğim kasanın delikli mesh panelinin bulunduğu, normalde kasa fanlarının olduğu kısım.
Üst ise normalde boş olan yer, kasanın tepesi işte :D
Tamamdır şimdi anladım üste uymaz alta uyar mesh delikli olan yere diyorsun 3 fan kasanın fanı olacak

Tamamdır şimdi anladım üste uymaz alta uyar mesh delikli olan yere diyorsun 3 fan kasanın fanı olacak
Şu an 3 tane üst üste fanın olduğu bölümden fanları söküp, sıvı soğutmayı fanlarıyla beraber oraya montajlamalısınız eğer 360mm alacaksanız.

Ancak 240mm alırsanız direkt üst taraf boş ise oraya rahatça montelersiniz.

Şu an 3 tane üst üste fanın olduğu bölümden fanları söküp, sıvı soğutmayı fanlarıyla beraber oraya montajlamalısınız eğer 360mm alacaksanız.

Ancak 240mm alırsanız direkt üst taraf boş ise oraya rahatça montelersiniz.
Üstte 3 fan yok fan yuvaları boş 360 mm'lik iyi performans verir mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,324
Üyeler
190,731
Son üye
pelister
Geri