Cumhurbaşkanı neden eğitim hakkında bir şeyden bahsetmedi ?

Yeni bir gelişme olmadığı için.

Bizim millet ne kullanıyorsa farklı bir kafaları var. Okullar kapalıyken niye açık değil çocuklar içeride sıkılıyor diyorlardı şimdide niye açık covid var diyorlar...

aga pc yi ne zaman topladın bide 1050 ti'da bir sorun yaşadın mı
Pc yi kısım kısım topladım. Sıra tam ekran kartına gelid piyasa allak bullak oldu. :D Şimdilik beklemedeyim. Yakın zamanda değişitrecem insallah. Ama şöyle söyleyim ben 1050ti den da suanlık memnunum. Oynadığım oyunlar Pubg csgo fifa tarzı oyunlar onlarıda rahatlıkla yüksek ayarlarda oynuyorum. RDR 2 orta ayarlarda 45 50 fps alıyorum. Yetiyor. Yani... Bide zaten geforce now çıktı. Cyperpunk oynayacağım zaman da onu alacam miss :D Boşa 15k falan para vermeye gerek yok simdi ekran kartına.

Pc yi kısım kısım topladım. Sıra tam ekran kartına gelid piyasa allak bullak oldu. :D Şimdilik beklemedeyim. Yakın zamanda değişitrecem insallah. Ama şöyle söyleyim ben 1050ti den da suanlık memnunum. Oynadığım oyunlar PUBG csgo fifa tarzı oyunlar onlarıda rahatlıkla yüksek ayarlarda oynuyorum. RDR 2 orta ayarlarda 45 50 fps alıyorum. Yetiyor. Yani... Bide zaten geforce now çıktı. Cyperpunk oynayacağım zaman da onu alacam miss :D Boşa 15k falan para vermeye gerek yok simdi ekran kartına.
Tamamdır sağolasın reis cevapladığın için İyi Günler (y)

Geri