B1-2 arası bir şey olması lazım. Yeterli diye düşünüyorum.İngilizce biliyor musunuz ? İngilizce eksiğiniz varsa, bence ingilizce öğrenmek ile başlayın.
Bilgisayar ingilizcesi bilmesi yeterli. Günlük konuşma ingilizcesi şart değil.İngilizce biliyor musunuz ? İngilizce eksiğiniz varsa, bence ingilizce öğrenmek ile başlayın.
Bunlardan birini seçmeniz ve o dala odaklanmanız gerekmektedir. Ancak eğitim sistemimizde şöyle güzel bir temel bulunuyor, öğrenciler dallara ayrılmadan zorunlu olarak C# öğretiliyor. Bu C# adındaki dil her türlü programlama mantığını algoritma mantığını size aşılıyor ve ilerde öğreneceğiniz dillere katkısı oluyor. Ben şahsen C# öğrenerek başladım ve ardından Web tasarıma yönelmiştim. Size de aynısını tavsiye edebilirim.
- Web Tasarım.
- Mobil uygulama.
- Veri Tabanı ve programcılığı
- Oyun geliştirme.
Başlangıç seviyesinde yapılabilecek projelere önerilerim;
- C#
- Lua
- Java
- Python
- Hesap Makinesi
- Not defteri
- Tic Toc oyunu
- Müzik çalar
problemleri çözmek için karışık cümleleri anlaması gerek günlük hatta bilimsel ingilizcede lazım olabilirBilgisayar ingilizcesi bilmesi yeterli. Günlük konuşma ingilizcesi şart değil.
Kendi adıma konuşacak olursam, ben kodlama öğrenirken ingilizce eksiğini hissediyorum.Bilgisayar ingilizcesi bilmesi yeterli. Günlük konuşma ingilizcesi şart değil.