10000₺ Sistem önerisi

En son 5600XT'li sistem 9 bin TL'ydi vatanda müsait değildim göremedim görseydim satın alırdım böyle kampanyalar olur mu acaba mesela %50'den fazla indirim vardı o sistemde gene bu tarz güzel kampanyalar olma ihtimali var mı f/p kasa lazım 9 bin TL'ye veya işte donanım arşivi yapacak mı pek haberim yok yani acelem yok ama dolar yükseldiği için fiyatların yükselme ihtimali var 9 bin TL'ye 3060'lı veya 5600XT'li sistem alma ihtimalim varken gidip Haziran'ı bekleyip Temmuz'u bekleyip 1650 super sistem toplamak istemiyorum ne yapmam gerek hiçbir fikrim yok...
dostum ne olucağını kimse bilmiyor kimi diyor stoklar düzelicek rahat olucak kimi diyor dolar artıcak sistemler pahalanıcak o yüzden tek şansın fırsatları kovalamak

dostum ne olucağını kimse bilmiyor kimi diyor stoklar düzelicek rahat olucak kimi diyor dolar artıcak sistemler pahalanıcak o yüzden tek şansın fırsatları kovalamak
Evet, 3 gündür bakıyorum herhangi bir bilgi veya fırsat bulamadım umarım bu parayı hak edecek güzel bir kampanya olur olursa kaçırmam her gün bakıyorum

Geri