Hangi ekran kartını almalıyım?

Xeaph

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
454
Arkadaşlar elimdeki bu sisteme hangi ekran kartını taksam yeterli olur sizce? Çok yüksek performans beklemiyorum. Önerilerinizi söylerseniz sevinirim.
system.png

Bütçe ?

Şu an için ekran kartı almak mantıksız. Piyasa düzelince alacağım. Siz bana ekran kartı önerisini verin yeterli benim için.

Eğer sistemi almadıysanız bütçeniz doğrultusunda hazır sistem bakabilirsiniz çünkü ekran kartı stokları hiçbir yerde bulunmamakta.

rx 5500xt baska bisey alamazsın

Eğer sistemi almadıysanız bütçeniz doğrultusunda hazır sistem bakabilirsiniz çünkü ekran kartı stokları hiçbir yerde bulunmamakta.
Hocam sistemi alalı bir yıl oluyor. Elimde 5700 vardı, fiyatı üç katına çıkınca sattım doğal olarak. Şu an için pc yi idare eden bir ekran kartıyla kullanıyorum. İlerleyen dönemlerde ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu sistemi minimum düzeyde yeterli şekilde çalıştıracak ekran kartı önerisi alıyorum sadece.

Şu an için ekran kartı almak mantıksız. Piyasa düzelince alacağım. Siz bana ekran kartı önerisini verin yeterli benim için.
Piyasanın düzeldiği zaman ekran kartı piyasası tam olarak nasıl olur bilemeyiz. O yüzden şuanda biraz tahmine dayalı öneri gibi olur. Piyasa düzelince konu açarsanız o zaman en mantıklı öneriyi tabi ki yaparız.

Arkadaşlar bütçeyi önemsemeyin. Bu pcyi ben yeterli seviyede performanslı kullanmak istiyorum. Siz aklınıza gelen ekran kartını söyleyin yeter benim için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Piyasanın düzeldiği zaman ekran kartı piyasası tam olarak nasıl olur bilemeyiz. O yüzden şuanda biraz tahmine dayalı öneri gibi olur. Piyasa düzelince konu açarsanız o zaman en mantıklı öneriyi tabi ki yaparız.
Şöyle düşünelim hocam. Bugün siz bu sistemi topluyorsunuz diyelim. Sizce bu sistemin ekran kartı ne olurdu? Hani bu sistemin ayarında bir ekran kartı modeli soruyorum ben. Bütçesi fiyatı şu an umurumda değil açıkçası.

Arkadaşlar bütçeyi önemsemeyin. Bu pcyi ben yeterli seviyede performanslı kullanmak istiyorum. Siz aklınıza gelen ekran kartını söyleyin yeter benim için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle düşünelim hocam. Bugün siz bu sistemi topluyorsunuz diyelim. Sizce bu sistemin ekran kartı ne olurdu? Hani bu sistemin ayarında bir ekran kartı modeli soruyorum ben. Bütçesi fiyatı şu an umurumda değil açıkçası.
Bütçeyi önemsemezsek herkes 3090 önerir.

Bütçeyi önemsemezsek herkes 3090 önerir.
Anlatamadım demek istediğim şeyi. Ben mükemmel performanslar beklemiyorum. Bu sistemi minimum düzeyde yeterli performansta çalıştıracak ekran kartını soruyorum size.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri