Bütçe belirtmemiş sanki?rx 5500xt baska bisey alamazsın
Ciddi misin ?rx 5500xt baska bisey alamazsın
Hocam sistemi alalı bir yıl oluyor. Elimde 5700 vardı, fiyatı üç katına çıkınca sattım doğal olarak. Şu an için pc yi idare eden bir ekran kartıyla kullanıyorum. İlerleyen dönemlerde ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu sistemi minimum düzeyde yeterli şekilde çalıştıracak ekran kartı önerisi alıyorum sadece.Eğer sistemi almadıysanız bütçeniz doğrultusunda hazır sistem bakabilirsiniz çünkü ekran kartı stokları hiçbir yerde bulunmamakta.
Piyasanın düzeldiği zaman ekran kartı piyasası tam olarak nasıl olur bilemeyiz. O yüzden şuanda biraz tahmine dayalı öneri gibi olur. Piyasa düzelince konu açarsanız o zaman en mantıklı öneriyi tabi ki yaparız.Şu an için ekran kartı almak mantıksız. Piyasa düzelince alacağım. Siz bana ekran kartı önerisini verin yeterli benim için.
Şöyle düşünelim hocam. Bugün siz bu sistemi topluyorsunuz diyelim. Sizce bu sistemin ekran kartı ne olurdu? Hani bu sistemin ayarında bir ekran kartı modeli soruyorum ben. Bütçesi fiyatı şu an umurumda değil açıkçası.Piyasanın düzeldiği zaman ekran kartı piyasası tam olarak nasıl olur bilemeyiz. O yüzden şuanda biraz tahmine dayalı öneri gibi olur. Piyasa düzelince konu açarsanız o zaman en mantıklı öneriyi tabi ki yaparız.
Bütçeyi önemsemezsek herkes 3090 önerir.Arkadaşlar bütçeyi önemsemeyin. Bu pcyi ben yeterli seviyede performanslı kullanmak istiyorum. Siz aklınıza gelen ekran kartını söyleyin yeter benim için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şöyle düşünelim hocam. Bugün siz bu sistemi topluyorsunuz diyelim. Sizce bu sistemin ekran kartı ne olurdu? Hani bu sistemin ayarında bir ekran kartı modeli soruyorum ben. Bütçesi fiyatı şu an umurumda değil açıkçası.
Anlatamadım demek istediğim şeyi. Ben mükemmel performanslar beklemiyorum. Bu sistemi minimum düzeyde yeterli performansta çalıştıracak ekran kartını soruyorum size.Bütçeyi önemsemezsek herkes 3090 önerir.