BNB/USDT üçgeni kırdı! 🚀🚀🚀 | Yatırım Tavsiyesi Değildir!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bnb.png

Yeterli hacim durumunda 400, 500 ve 500+ hedeflerine ulaşabilir.

@Litecoin @Recep_Bey @mgnary

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Doğukan Fidan DOKAN AB. Sen de bil.

@cfranko Ezik belki işine yarar.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Alıntıyı görüntüle

ETH için düşüncelerin neler?

Mantıklı ve normal bir durum.
Muhtemelen önce düşecek sonra minik düşüşlerle yükselmeye devam edecek.
İlk düşüşün miktarına bağlı olarak 2. yükselmeyi de görürüz ileride.

Btc'ye öylesine 1k yatırmıştım. Dün öğlen saatlerinde 457k olunca dedim satayım direk yoksa zarar edicez, bugün bi baktım 482k olmuş o.O2o.O2o.O2

Garibanın yüzü gülür mü :(

Btc'ye öylesine 1k yatırmıştım. Dün öğlen saatlerinde 457k olunca dedim satayım direk yoksa zarar edicez, bugün bi baktım 482k olmuş o.O2o.O2o.O2

BTC'ye öyle girilmez bende öyle düşünüyorum da. BTC girecek kişi ya çok parası olan bir balina olacak ya da al sat için.

ETH için düşüncelerin neler?
@Litecoin
ETH için şunu çizebildim doğru mu?
Şimdi işi bilene doğrulatalım :D

eth.png

Ethereum Destek Seviyeleri:
1807 - 1770 - 1710 dolar

Ethereum Direnç Seviyeleri:
1872 - 1885 - 1965 dolar

Üçgeni kırıp 1885 Doları geçebilirse devamı gelebilir.

Bu işte sabredeceksin!

Alıntıyı görüntüle

@Doğukan Fidan DOKAN AB. Sen de bil.

@cfranko Ezik belki işine yarar.
@Litecoin Bu arada ben çizdim ha. Tebrik bekliyorum! :D asdasda

Son düzenleme:
Hacime dikkat.

konudan bağımsız ama yatırım tavsiyesi olunca noluyo ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,368
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri